Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baabyxxx

brak miesiączki

Polecane posty

Gość baabyxxx

Hej dziewczyny .. straszny stres esc brałam ok 5 dnia cyklu miesiączkowego była to niestety wpadka . esc brałam ok 48 po stosunku aczkolwiek pierwsze kilka dni nie piłam nie paliłam . Nie miałam żadnych skutków ubocznych po zażyciu tabletki , niestety teraz okresu nie ma .. minął juz mieisąc od zazycia esc powinna mi się kończyć miesiączka .. a jeszcze nie dostałam tej z lipca, już sierpien i powinnam mieć początek nowego cyklu menstruacyjnego nie mam odwagi siegnac po test ciazowy .

Gość baabyxxx
dla scislosci chodzi mi o tabletki escapeele.

Gość Karolina9119
Cześć. 5 dnia cyklu raczej nie byłaś jeszcze w pełni płodna. Zakładając, że dni płodne zaczynają się gdzieś w 10 dniu cyklu, to plemniki musiałyby przeżyć co najmniej 5 dni, a ich granicą są 3 dni (ponoć mogą do 7, ale nie mam pojęcia, czy to nie są pojedyncze sztuki). Nie zapominaj również, że escapelle to bardzo duża dawka hormonów i fakt niepojawienia się okresu w kolejnym cyklu raczej nie powinien dziwić. Mimo wszystko test musisz zrobić. Często po jego zrobieniu, nagle pojawia się okres, bo przestajesz się stresować, widząc jedną kreskę, a stres najbardziej wpływa na opóźnienia.

Gość po takiej konskiej dawce
to nie dziwne ze nie masz miesiączki, organizm jeszcze parę miesięcy bedzie dochodził do siebie, spokojnie na 100% nie jestes w ciąży