Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutny i sam na zawsze

Mam dopiero 21 lat a już wiem, że do końca życia zostanę prawiczkiem.

Polecane posty

Gość Smutny i sam na zawsze

Sporo kobiet mówi o mnie, że jestem przystojnym, porządnym chłopakiem/facetem szkoda tylko, że są to kobiety powyżej 25 roku życia. Wszystkie dziwią się jak to możliwe, że taki chłopak/facet jest sam. Zdaje sobie sprawę, że młode pokolenie kobiet nie szuka jako partnera mężczyzny porządnego. Dziś są kryteria wręcz odwrotne do bycia takim mężczyzną. Smutne bo gdybym urodził się kilka lat wcześniej to z pewnością mógłbym uszczęśliwić jakąś kobietę i mógłbym być nie tylko wspaniałym mężem ale również ojcem naszych dzieci. Wiem, że tu się ludzię podszywają więc uprzedzam: to jedyny post jaki napiszę wszystkie inne tu pod tym nickiem to podszyw. Podrawiam

Gość xxxx15127
To poszukaj straszej kobiety. Dużo jest takich związków.

Gość samotna__18
fubu prawdziwy facet nigdy nie pojdzie do burdelu zeby stracic. A Ty drogi autorze nei przesadzaj jeszcze sobie kogos znajdziesz tylko poczekaj na wlasciwy moment.Nie szukaj na sile!

Gość sbdhgfohorgbr
Te starsze, które ci mówią, jaki jesteś przystojny i porządny po prostu ci MATKUJĄ I CIĘ POCIESZAJĄ. Pasztet z ciebie i dupa wołowa, a zwalasz winę na dziewczyny, które niby nie chcą tych wspaniałych i porządnych, jakim to ty niby jesteś :D

Gość ddddddddddddddddasssssssssssss
"Smutne bo gdybym urodził się kilka lat wcześniej to z pewnością mógłbym uszczęśliwić jakąś kobietę i mógłbym być nie tylko wspaniałym mężem ale również ojcem naszych dzieci. " No, jasne, bo te kilka lat WSZYSTKO zmienia :D Naprawdę, rozwalają mnie takie tematy. Młody szczyl, ledwie od ziemi odrósł, a już ma jakieś pokręcone, skostniałe poglądy, już wszystko widział i wszystko wie.

Widzimy tutaj kontrast, między pokoleniem 90' a tym 85' Odnośnie kobiet. Z czasem niektóre zrozumieją ze plejboj co ma wieśniacki samochód typu golfIII albo honda civic, jest debilem niedojrzałym który widzi w kobietach miejsce do parkowania swojego kutasa i nic poza tym. Poczekaj kilka lat lub też poszukaj luby w dalszym roczniku :)

Gość do sbdhgfohorgbr
widocznie jest porzadny. u lasek maja branie wlasnie plejboje. kinky, nie kazdy by chcial starsza panne albo laske co sie tandetnym plejbojom wczesniej oddawala

Gość gość
Zazwyczaj jak dziewczyna ci mówi że jetes przystojy to wczale tak nie uwaza. Tak sie mówi na przecietniaków by ich pocieszczyć. Do prawdziwych przystojniaków sie ze są przystojni bo samo to wiedzą. Podobnie jak do brzydali bo sami by w to nie uwerzyli.

Nie wiem, jak przy fakcie istnienia w pełni legalnej prostytucji, można twierdzić, że do końca życia się zostanie prawiczkiem

Gość gość
Nie przesadzaj.Znajdź sobie kilka lat starszą i już.

to jak o mnie ostatnio jedna laska ze mysli ze jestem interesujący to znaczy ze wcale nie jestem???

Gość gość
Karol to nie laska :D

Gość gość
Mylisz się kobiety zawsze takie były. One co innego mówią co innego wybierają. Mówią że chcą wiernych, miłych i inteligentnych a wybierają aroganckich, chamskich, typów od których kłopotami śmierdzi na kilometr. Dopiero jak zostaną po raz enty zaliczone i zostawione szukają (po 28 roku życia- bo uroda więdnie)gościa jak ty do założenia rodziny czy związku.Zrozum bycie miłym i dobrym dla kobiet do idealna droga do dożywotniego prawictwa. W Polsce żeby mieć kobietę trzeba umieć/chcieć ją krzywdzić aby miała te swoje cholerne emocje i chuśtawki nastrojów.Nuda to ich największy wróg dla tego traktują mężczyznę jak jakąś agencję artystyczną która ma im zapewnić różne atrakcje. Nie potrafisz tego, nie masz do tego odpowiednich cech charakteru(brak empatii) nie masz u nich żadnych szans. Najlepiej daj sobie z nimi spokój będziesz zdrowszy psychicznie. A napięcie w spodniach rozładuj chodząc na divy. Wychodzi o wiele taniej i masz spokój.

Gość gość
Gdy ktoś jest dla mnie niemiły, arogancki, agresywny to nie chce miec z nim kontaktu. Wsadź sobie te kołczowe teorie w doope