Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

izabella izabellini

Czy ta sukienka będzie dobra na ślub cywilny?

Polecane posty

Tak,tak,to znowu ja i znowu to samo pytanie.Jednak sukienka jest inna,niż ta o która pytałam wczoraj ;) Czy ta sukienka byłaby dobra na ślub cywilny (jestem panną młodą )? http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=2543407895&errmsg=Obserwujesz+ju%C5%BC+t%C4%99+transakcj%C4%99.&watched=1&errmsgtoken=850f8c924a4eef0c8bea02f4e4fcf90d68443d6f0132029ff0e001eacd0b5fa5

Gość Michał ;pppp
Sukienka na ślub za 29 zł?

Gość ghrrrhhrr
mi się ta sukienka nie podoba. Może pomyśl o czymś bardziej klasycznym? Poza tym skoro to ma być Twój ślub to chyba możesz się szarpnąć na coś droższego?

Gość onaonaona1231
To jest licytacja... moim zdnaiem nie będzie... chyba ze to lichy slub cywilny;p

Gość lips90
super;)

Gość No ludzieffff
Przeciez te ciuchy sa kiepskiej jakosci !! czytasz komentarze innych ludzi, ktorzy zakupili te scierki ? To same sciery, ktore nie maja bawelny, bedziesz spocona i smierdzaca.. POmysl, slub masz raz w życiu.. ( prawdopodobnie )

Gość No ludzieffff
Ludziom wstyd bylo zalozyc te ciuchy na randke, a ty chcesz w tym isc do ślubu ? Poczytaj negatywy i neutrale...

Gość Taka jest moja polityka
Gówno mnie to obchodzi. Won.

melodyjka sobie gra lalalalala ->sukienka musi byc krótka,bo jestem szczupła i w takiej długiej wyglądałabym jak gąsienica ;) Taka jest moja polityka->jak Cie to nie obchodzi to po jakiego grzyba tu wchodzisz?Won.

Gość melodyjka sobie gra lalalalala
A no to faktycznie może być problem. A z jakiego miasta jesteś? Bo ja ostatnio w mohito widziałam spory wybór białych,krótkich...

Gość melodyjka sobie gra lalalalala
ja mam taką, dobrałam do niej dodatki w kolorze szarości i wygląda to super, kolory pasują prawie wszystkie a szczupła dziewczyna wygląda w niej dobrze http://www.perhapsme.com/sukienka-30717.html

melodyjka sobie gra lalalalala -sukienka ładna ale ja w takim kroju moje ramiona wygladają źle-mam szczupłe rece.Sukienka musi byc albo cienkich ramiaczkach albo bez,ewentulanie króciutkie rekawi,takie które zakrywaja górną częśc ramion...Kurcze ,ja wybredna jestem i bede miała mega problem z sukienką 😭

Gość ilo_verona
Nie wiem czy udalo Ci sie otworzyc mojego linka, jest on z angielskiej strony internetowej www.monsoon.co.uk wejdz na Wedding > Bridal Dresses i tam znajdziesz bardzo ladna i elegancka krotka, biala sukienke...

Gość Michał ;pppp
Polecam taką: http://moda.allegro.pl/listing.php/search?string=sukienka+bia%C5%82a+36&offer_type=1&price_from=&price_to=&postcode_enabled=0&state=0&distance=1&postcode=&city=&listing_sel=2&listing_interval=7&change_view=Poka%C5%BC%C2%A0%3E Mi by się podobała przyszła żona w takiej na cywilnym

Gość ilo_verona
Pleneroa Zona widze, ze masz dobry gust :)

Gość Wtornicki
burdelarska