Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maglusia

Czy będzie Wymarzony Skarb?

Polecane posty

Gość Maglusia

Witam, sama nie wiem jak mam ocenić mój stan, czy jestem w ciąży czy nie. Może pomożecie mi określić czy zajście w ciąże było w tedy możliwe... Mam nieregularne miesiączki; ostatnio miałam między 28 a 35 dni. Dostałam miesiączkę 8 lipca, przez ten czas byłam z moim mężczyzną i ostatni raz kochałam się z nim 22 lipca, dzisiaj mija już 29dzień. Praktycznie od początku miesiączki mam powiększone piersi, od 2 dni jak mocniej dotknę to troszkę bolą, ale sutków dotknąć się nie da. Robiłam test ok 27 lipca i wyszedł negatywny,może było za wcześnie? Jestem senna ale nie umiem stwierdzić czy to dlatego że wstaje koło 6 do pracy a śpię po 7 godz. Co o tym sądzicie dziewczyny, chciałam bym mieć maluszka, bardzo się staramy z narzeczonym:) Miałam też przez ost 3 dni dziwne uczucie w brzuchu raz kuł mnie prawy jajnik a raz lewy, i miałam lekkie uczucie gorąca. A raz jak kichnęłam to bardzo zabolało mnie bardzo nisko w brzuchu i jak dotykałam też czułam kłucie.

Gość Zocha.
Ojej:0

Gość co coc cococococ
znalazlam cie na naszej klasie:D:D:D:D:D:D:D hhahah:D

Wg mojej oceny za wszesnie na wszelkie objawy typu sennosc... Ja w obu ciazach zaobserwowalam u siebie inny niz zwykle wyglad brodawek. W drugiej ciazy to juz nawet testu nie robilam, bo po brodawkach poznalam, ze bedzie malenstwo. Mianowicie byly one jakby spuchniete, widac bylo wyraźniej żyłki.... potem zaczely dochodzic inne rzeczy typu bialy sluz, klucie w podbrzuszu, dosc mocne, to tak w okolicy terminu miesiaczki. Dopiero potem, po 2-3 tygodniach od terminu okresu zaczely pojawiac sie takie akcje jak sennosc nie do opanowania, nadwrazliwosc na zapachy itd...