Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beronike

Powiedział, że jestem gruba...

Polecane posty

Gość Beronike

Dziś w małej sprzeczce tata powiedział mi, że jestem wielka, gruba i tłusta. Nie uważałam się za taką. Owszem, nie jestem i nigdy nie byłam najszczuplejsza, ale chyba nie jestem też taka gruba. Ważę 67kg przy wzroście 165cm. Moje wymiary to 94-73-93. Kiedyś, około 6 lat temu wylądowałam w szpitalu. Dzieci w szkole mówiły mi, źe jestem gruba, tata dokładal, czułam się źle, mało jadłam. Nabawiłam się wypłukania elektrolitów. Partią, której w sobie nie lubię są moje uda. Nie są najszczuplejsze, mam cellulit. Brzuszęk mam w miarę, ale mógłby być troszkę szczupłejszy. Ostatnio zaczęłam bardziej kontrolować moje posiłki, jeść je co 3 godziny. Do każdego z nich dodaję też otręby pszenne. Mój chłopak powiedział mi, że nie chce, żebym sie odchudzała. Że nie chce mieć chudzielca i deski. Że uwielbia moje ciało. A moze mówi tak, źe sam ma też trochę ciałka. Powinnam sie odchudzać? Jeśli to ważne to niedługo skończę 18 lat. Pozdrawiam.

Gość gfshthshts
Jeśli Ty czujesz się ze sobą dobrze- to po co się odchudzać? Chrzanic co myslą inni!

Gość nie przejmuj sie tatą
to fatalnie,ze rodzic potrafi tak zgnoic swoje dziecko. ale ty jestes silniejsza i dasz sobie rade na pewno. wazne jak sie czujesz ty i twoj chlopak z toba.

Gość zozozzok
wspolczuje takiego ojca.....jesli czujesz sie dobrze w swoim ciele to nie zmieniaj sie dla innych, jesli czujesz ze chcialabys jednak schudnac zrob to tylko dla siebie