Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amandine

co sie ze mna dzieje ?

Polecane posty

Gość Amandine

Witam , mam 18 lat współżyje od roku z moim chłopakiem. Opowiem Wam moja historie i na jej podstawie zadam rowniez pytanie :) Rok temu zaszłam w ciąże. Dowiedziałam się o ciąży podczas wizyty kontrolnej i lekarza który powiedział mi ze jestem w 3 miesiacu. Po miesiacu mama zabrala mnie do swojej lekarki na badanie z usg i sie okazalo ze nie ma zadnej ciazy. brzuszek rosl bo myslalam ze jestem w ciazy taka urojona ciaza. bralam tabletki na hormony poniewaz nie mialam prze okolo 5 miesiecy okresu. Po jakims czasie jak skonczylam 18 lat zamieszkalam z chlopakiem i zaczelismy przygotowywac sie do slubu postanowilismy rowniez postarac sie o dziecko. Niestety juz 7 miesiecy sie staramy i efektow nie widac. Nie wiem dlaczego tak moze byc. Roie testy chodze do lekarza (ale nie na usg) a ciekawostka jest ze mam taki jakby napęczniały brzuch co jest troche dziwne ponieważ teraz na wakacje chcialam fajnie wygladac wiec od jakies 3-4 miesiace robie brzuszki a on sie w ogole nie zmniejsza. Mam powiekszone brodawki i to bardzo nie jestem gruba mam normalna figure szczuple rece , nogi , twarz i wlasnie dlatego niepokoi mnie ten brzuch. Czy wiecie moze co sie ze mna dzieje ??

Gość Władysława1976
18 lat i myśl o ciąży-ślubie.Owszem ,ale czy przemyślana decyzja?Dziecko kosztuje dużo wyrzeczeń.jesteś taka młodziutka.Oj dzieciaki dzieciaki:(

Gość Władysława1976
W ciąży nie jesteś.A jak masz wątpliwości zrób test i będziesz miała pewność.Pozdrawiam:)

Gość Amandine
No decyzja o dziecku to wyłącznie nasza sprawa , wiem że nie jestem w ciąży . Chciałam się dowiedzieć dlaczego brzuch mi sie nie zmniejsza i jest jak balon. Prosze uważnie czytać.

Gość no to idz do lekarza i
przebadaj się dokładnie, przecież nikt wirtualnie Cie nie zbada i nie poda diagnozy