Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanieeee maam poważne

Czy to prawda, że facet może być uczulony na śluz kobiety??? Mój facet.

Polecane posty

Twierdzi, że nie może zrobić mi minety bo wyskakuje mu po tym wysypka. Kiedyś mi pokazywał takie małe kropki na penisie i że to niby od tego. Jest w ogóle takie uczulenie? Bo coś mi się wydaje, że on kręci żeby mi tego nie robić. Niby go to nie boli no ale że nieestetycznie będzie wyglądać ta wysypka wokół ust. Twierdził, że był tym kiedyś u lekarza i takie coś istnieje. Słyszeliście o czymś takim?

Przez ponad roczny związek zrobił mi to raz. Widzieliśmy się dopiero po kilku dniach od tego i nic nie zauważyłam. On twierdził, że było ale już zeszło. Nigdy wcześniej o tym nie słyszałam więc dlatego mnie to trochę ciekawi.

Gość doświadczony przez życie
Jeśli kąpiel robisz sobie raz na miesiąc, to może być uczulony, a jeżeli myjesz się codziennie to bez szans.

jestem bardzo zadbaną kobietą i higiena to u mnie podstawa. Więc tak jak myślałam ściemnia :O

A moze on po prostu przed tym się broni, bo najczesciej chciałam by robił mi to gdy przytrzymuje kredens? Moze boi się, że go puszcze i na nas poleci?

Gość Amelia Podrozujaca
Gdyby byl uczulony na twoj sluz z pochwy musialby byc rowniez uczulony na sline, bo to niemal ten Sam sklad chemiczny. Mogl dostac wysypki jezeli sie golisz I odrosniete, albo bardzo krotkie wloski podraznily jego skore, moglby dostac wysypki od jakiegos kosmetyku, ktorego wczesniej uzylas Albo sciemnia bo nie lubi minetki.

Gość sciemnia :D
chcesz cale zycie odmawiac sobie takiej przyjemnosci...?

Gość przemyśl to czy warto
hedonistko mogę Do Ciebie napisać?:)

Gość sciemnia :D
robisz mu loda? Jesli tak to przestan i powiedz, ze po kazdyn lodzie masz zgage, pewnie to uczulenie i nie mozesz wiecej tego robic