Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

kobieta mnie zdradziła .Pomocy

Polecane posty

Mam 32l ona 31. Mieszkamy razem u mnie w domu.Pewnego wieczoru wypilismy troszke alkoholu ja wyszedlem do kolezki na godzine .Ona zostala w domu za pare minut telefon ze jedzie z siostra na zakupy powiedzialem ok .Za pare minut ponownie telefon, ze nie ma kluczy od domu ze ja mam w kieszeni, ze ona juz wyszla i ze dom jest otwarty .To ja jak najszybciej podjechalem do domu zeby dom nie był otwarty .Wrocila po godzinie nie zrobila zadnych zakupów powiedziala ze byla sie przejsc, a ze była pod wplywem alko zapomniala ze wczesniej mi powiedziała ze jedzie na zakupy .W telefonie nie miala zadnych polaczen sprawdzilem w internecie on line polaczenia wykazalo ze dzwonil do niej .I tak od nitki do kłębka przyznala sie ze pojechala do lasu ze zrobila mu loda i uprawiala seks z malolatem ktory ma 21 lat .Opowiadala mi delikatnie ze przed naszym zwiazkiem uprawial z nim seks kolega to byl z pracy .Musze ja chyba spakowac i w samotnosci wszystko przemyslec .Co o tym sadzicie

Gość Dasertyn
Wypierdol ją z domu i własnego życia jeśli chcesz zachować szacunek do samego siebie i żeby ta kobieta cię szanowała.

Gość ciekawski george
sądze że powinna się bujać 🖐️

Gość wróżbista_pedalista
:) spakuj szmate i zmien zamki

Gość kobieta znudzona dzisiaj
myslę, ze słabo ruchasz z następną będzie tak samo, więc się może nie fatyguj z wymianą

Gość Franc Josef
wypierdol sukę drewnianym kołkiem, a potem won za drzwi

Gość Nie wiem co mysleć
Tak się nie zachowuje kochająca kobieta. Zdradziła Cię i akurat w tym przypadku nie widzę okolicznści łagodzących.