Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wybaczam zdraddy pies

moja Piekna, dlaczego ranisz me serce

Polecane posty

?:( zdrada boli. chciałbym miec pewnosc ze moja kobieta jest mi wierna, oddana i tylko moja. nie lubie tłoku. nie wybaczam zdrady. nie

Gość babcia ALbinka
zobacz najpierw na siebie Kochany zdrada niejedno ma imie

Gość przy stole z judaszem
jak można zranic coś co nie istnieje? :D

Gość babcia ALbinka
a przeprosiłes? Porozmawiałes z nia ? I ty mowisz o miłosci? do ukochanej leci sie jak na skrzydłach masz tak blisko..

zdrada niejedno ma imie? kpisz? nie zdradzilem Cie nigdy rozmowe z kolezanka nazywasz zdrada?:o ja nie zdradzilem, Ty mnie tak - portal randkowy 2011 lato nie wybacze

Gość babcia ALbinka
moja wnuczka tez tłumu, tłoku nie lubi.. osob 3..przybylłes o ile pamietam tutaj do Niej dla niej, aby byc z nia poswiecac jej czas, tymaczesm jest jak nie powinno byc. a z tego co widze kisi sie tutaj długo..a te 3 miesiace to katorga..i jakos nie umniejszyłes jej cierpien sam raniłes. Sam siebie nazwałes swinia lądową.. to chyba chodizło amber...No facvet to ze kobieta nic nie mówi nie znaczy ze to toleruje.. na starosc zgłupiałes czy co ci sie stało? zmien towarzystwo. Jelsi nastąpiła poprawa sam musisz jej o tym powiedziec, czemu ma sie dowiadywac z plotek, z kaffe:O, czy gestów.. gdzie meska rozmowa? powodzenia i powiedz jej co mowiłam przed smiercią. Ja jej opowiedziałam o mojej mamcie to nasza tradycja bo kazdy był przy smierci. Ona była przy mojej klinicznej..moze ci opowie. z kim sie przystajesz taki sie stajesz. tez uwazam, ze te dzieci 20-30 nie pasuja do ciebie. Ty facet na poziomie, a chyba..cos z nich pobierasz. Taki nie byłes. dzis byłes tak w 99% jak dawniej, szkoda ze do Lipy nie dotarłes tam gdzie ona była. Poza indycentem z Twoim Ojcem. Jej kosztem sie bawisz? nie takiego szczescia oczekiwałam dla wnuczki. Ona zasłuzyła na wspaniałego faceta..Wiernego Lojalnego kochajacego dbajacego o nią. o NIą.

Gość babcia ALbinka
rozmowe? za jej plecami? a te spotkania, a spanie w łozku po pijaku? a te gierki? ,a nasmiewanie sie, a gadanie o jej tajemnicach to wszystko zdrada,.. a tu chodzi oto abys w koncu zrozumiał, jaka ona jest, z innej strony, z perspektywy. Nie tlyko twojej, czy twojje rodizny, czy tego co ci nagduje kama. Skoro z moja wnuczka nie rozmawiasz mimo ze masz okazje ja ci to mowie.

nie zdradzalem nikomu Twoich tajemnic, to raczej ludzie mówili mi o Tobie słuchałem plotek, ale ich nie powtarzałem zawsze byłem fair Ty nie ja nie zdradziłem Ciebie, Ty mnie tak 2011 lato, zdrada - NIE WYBACZE!!!

Gość babcia ALbinka
a podobno przybyłes tu dla niej.. Jakos tego nie widac. Bo masz na głowie co innego. jak widziała twoje zachowanie to i była miała prawo. Nawet na randke sie nie umowiłes. Jest młoda co ma byc sama. Była tez na lycos.fr i uk:) w grudniu, i bedzie jesli sie nie zmienisz. zasługuje na kochajcego wiernego faceta Niby wy sobie stworzeni..ale osttani czas co innego pokazywał..I duzo tu twoje zachowanie, jakies zaabawy..po to tu jestes?

Gość babcia ALbinka
ludzie jacy ludzie? a co oni znaja moja wnuczke? kto? twoja rodzina? a tajemnice? a majtki? no wiesz grzebac w smientiku:O znalezc majtki wiadomo ze sie wyrzuca stare..a ty tu piszesz to i rodzina wie takie gowniarze:O wstydz sie!

badz sobie , dla mnie i tak juz nie istniejesz zycze Ci szczescia z nowym facetem ja Ci nigdy nie wybacze, zapomnij o tym zapomnij tez o mnie to koniec, przekresliłas wszystko

Gość babcia ALbinka
to co z ciebie za facet ze ktos nie zna jje osobiscie przyjechał tu teraz. i nazywa ja zerem? a ty co zero reakcji w ryj dostał? na 2 dzien do domu pojechał? zerem to jest dzieciorób, który narobił dzieci klepał biede. Dzieci mu musiały kase dawac jak pracowały. Wstyd co to za facet ojciec! nawet na zyranta sie nie nadaje, ani dzieciom ani wnukom Bilet mu dzieci kupily czy z socjalu ma? I ty z nim rozmowy urzadaz o czym? On powinie fuchy robic swoj interes zakladac nie ma 80 lat ze dzieic mu kase daja bo ma 600 zł emerytury łatwo ciebie ommaic kama to robi skutecznie..i inni

Gość babcia ALbinka
To trzymaj sie swojego słowa Bo ciebie sie tylko zabawy trzymaja i głupie gierki zdziadziałes. Zdziecinniałes. A ona ma prawo byc szczesliwa.

jedynie do czego sie nadajesz to do gry na fujarce jestes zenujaca wspolczuje facetom ktorzy z toba beda, bo beda rogaczami gdzie Ty masz uczucia? w tyłku, bo przeciez nie w sercu... dla mnie Ty juz nie istniejesz

Gość babcia ALbinka
zradziłes ja i to nie raz, nie byłes lojlany jak gowniarz zachowanie. Nie byłes jej wart. ps ty sie dziecmi dziecioroba zajmujesz? a on co gierki autka i komorka? do roboty niech sie wezmie aby dzieci kasy im jako rodzicom nie musialy dawac no chyba ze to klamstwo było aby zmiekczyc upupic ciebie manipulacja..ze strony tej gowniary takie bajki ci pocisła..to sobie frajera znalazł narobił a inni sie martwia. a prawda taka, ze przybyłes tu dla niej a nie po to aby sie z rodizna głupia zabawac. Zgłupiałes bo masz wkolo siebie takie osoby ona spi a ty po nocy z inni, to zabawy to imprezy zachowujesz sie jak gowniarz jak pies spuszczony z lancucha. i jeszcz eoczekujesz aby sie usmiechała witala ciebie i patrzyła sie i ODEZWAŁA SIE.. smiechu warte zastanow sie i daj jej spokoj

Gość babcia ALbinka
a ty masz uczucia? zadne jak gowniarz. Ona spi a ty hej po miescie z gowniarzami imprezy rynki itp pona bedzie z dziecmi w domu w ciazy a ty co na imprezie? Juz 3 miesiac facet dosrastasz i nie mozesz dorosnac. a 50 na karku. wstyd. Ty sie na meza nie nadajesz. jestes niedojrzały.

NIE ZALEZY MI JUZ NA TOBIE !!!!!!!!!!!!!! dotarło??? nie zalezy mi co robisz i co bedziesz robic mozesz se dla mojej przyjemnosci i stu chłopa w tydzien zaliczyc dla mnie Ty juz nie istniejesz, dotarło? nigdy Ci nie wybacze, nie ma takiej mozliwosci ! koło tyłka mi lata komu aktualnie dajesz i komu grasz na fujarce:)

Gość babcia ALbinka
ponadto kobieta chce sie czuc atrakcyjna dla faceta a ty wytykałes jej piersi wiec z toba by byc nie umiała chce byc kochana podziana struna pękła.naciagałes bawiłes sie i finito.

Gość babcia ALbinka
jej juz dawno na tobie nie zalezy. Ciagle mowisz koniec a tu jestes Pakuj manele i do usa. szkoda ze wtedy mama ciebie zatrzymała. Mogłes jechac Nie jestes jej wart masz taki nielojlany zdziecinniały charakter ona chciała jedynie przed wyjazdem usłyszec co mowiłam nie wiem po co grałes w tym szpitalu..zły człowiek jestes po to jej sie snilam płakałam i mowiłam jej ze nie jestes jej wart znasz sen teraz

Gość babcia ALbinka
Ona przestała ci ufac po tych sykokach za miasto do łozka po piaku z zawszarzona fuj nie ufa ci, nie kocha i nie chce. Zbyt pewny byłęs siebie

cycki jak cycki, troche zuzyte po tylu hiszpanach (hiszpan w tym wypadku oznacza rodzaj seksu ;)) nie lubie bab pokroju Pieknej, brzydze sie ich od 2011, lato - koniec, od tej pory jest dla mnie nikim, zerem, zwykła doopodajka, ujezdzaczka fiutów (bez obrazy)

jestem tu dla zabawy, na pewno nie dla Ciebie Ty juz dla mnie nie istniejesz zdrajco wstrętny NIE KOCHAM CIE! nigdy Ci nie wybacze, nigdyyyy , wybij sobie to z głowy raz na zawsze zapomnij o moim istnieniu, zycze Ci szerokiej drogi i szczescia z gachami:) i zaszczep sie jak Magda Femme na choroby weneryczne, bo Twój tryb zycia sprzyja takowym :) bye🖐️

Gość chory człowiek
to mało powiedziane zawiódł we wszystkim i ma bardzo duża wyobraźnie jak nastolatek PORAŻKA

Gość wyobraznie...przeciez sama
pisze, ze daje na prawo i lewo... bez zenady sie do tego przyznaje...mam kogos takiego szanowac? kochac? dobre sobie! zniszczyła wszystko i dobrze o tym wie! szczescia na południu z gachem u boku!