Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa23sdg4asd

Skutki po tabletkach ,,72 h po''

Polecane posty

Gość ewa23sdg4asd

Cześć z tej strony Ewa, planujemy w niedługim czasie rozpoczęcie współżycia z moim chłopakiem, jako że jest on odpowiedzialny zawsze będzie zakładał prezerwatywę, ale namawia mnie abyśmy poszli do ginekologa i aby przepisał mi tabletki ,,Tabletki po stosunku'' Escapelle, lubPostinor Duo. W razie gdyby prezerwatywa pękła. Proszę o wypowiedzi tylko kobiety które przyjęły kiedyś taką tabletkę, jak się czułyście, jak zareagował wasz organizm, kiedy ją przyjełyście, czy są skutki uboczne, i jaka jest skuteczność. Czekam na wpisy pozdrawiam EWA.

Gość to może lepiej będzie,jak
lekarz przepisze Ci tabletki antykoncepcyjne

Gość Taratuta
witam, ja przyjęłam tabletkę escapelle dokładnie 2 tygodnie temu. Lekarz, który wypisał mi na nią receptę powiedział, że objawy mogą być (ale nie muszą). Po zażyciu tej tabletki spodziewać się można: - samopoczucia jak przed okresem (bóle brzucha, zmienne nastroje itp) - plamienia - obrzmiałości i ból piersi - przesunięcie się lub przyspieszenie okresu o +/- tydzień Ja na szczęście żadnych objawów po tej tabletce nie miałam a okres dostałam jak w zegarku czyli tak jak co miesiąc :) polecam poczytać rozpoczęty i bardzo rozwinięty na ten temat wątek: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3333202&start=0 tam dziewczyny opisują jak się po tym czuły i jakie miały objawy.

mi tez nic po takeij tabletce nie było ale nie pamietam już jej nazwy;/ ale myśle że lekarz ci jej nie przepisze tak na wszelki wypadek ;/ jak już to jak wam pęknie to wtedy możesz do niego iść.

Gość Ewelaaa88
Dokładnie, nie lepiej by było gdyby lekarz przepisał Ci tabletki anty??

Gość Taratuta
No ja też polecam tabletki anty. Nie trzeba się wtedy o nic martwić. Ale jeśli już dziewczyna naprawdę chce mieć tą tabletkę to lekarz jej zapisze. Tylko wystarczy nie mówić, że to na wszelki wypadek tylko powiedzieć mu, że to się już stało. Lekarz wypisuje receptę i trwa to może z 5 minut. Nie sprawdza przecież czy wpadka była czy nie.

Gość ewa23sdg4asd
Brałam kiedyś tabletki antykoncepcyjne, przytyłam po nich i libido okropnie zmalało oraz ogólnie miałam gorsze samopoczucie, jakby brak energii do życia

Gość patrycja dziewczyna
ja biore 4 lata bralam novynette a teraz biore kontracept i jest swietnie libido jest ogromne