Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa...

czy szparagę zamrozona nalezy wczesniej rozmrozic czy wlozyc do gotujacej sie

Polecane posty

Gość aa...

wody? czy moze odrazu do postawionej na gaz wody?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szparaga to z tego samego
gatunku co zielony winogron i pięknie pachnący perfum :( Matko co za analfabeci!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zamrozona wrzucic
do gotujacej sie osolonej wody

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość od razu do
wody

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emilkasw
Ja wrzucam mrozone na wrzatek. Skraca to czas gotowania i zachowuje wiecej wartosci odzywczych i witamin.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość emilkasw
Ja wrzucam mrozone na wrzatek. Skraca to czas gotowania i zachowuje wiecej wartosci odzywczych i witamin.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aa...
czyli raczej na wrzatek. to dziekuje bardzo za pomoc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość szparag, winogrono, perfumy
"szparaga to z tego samego gatunku co zielony winogron i pięknie pachnący perfum Matko co za analfabeci!!!" dodajmy jeszcze pomarańcz 😠 że też nie udławią się ci co tak piszą...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rozwiewam watpliwosci ....
.... no i pora, a spotkalam juz nawet selere ;) warzywa jakiekolwiek, a szczegolnie mrozone, beda lepsze duszone lub pieczone, zamiast gotowane w wodzie. z wody sa niezbyt smakowite, bo ich smak oraz iwtaminy pozastaja w owej wodzie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×