Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjeeeeeee lelelele

Kto brał z was dziewczyny ślub w sierpniu???

Polecane posty

pamiętacie jaka była pogoda?

Gość callll
moja przyjaciolka brala slub w tamtym roku 26.08 ni miala taki skwar ze caly makijaz jej splynąl w kosciele i sie wycierala a wszyscy mysleli ze placze a o 3 w nocy gdy wychodzilismy na papierosa to bylo ponad 20 stopni. byla mega gorąco

Gość sierpniowa panna młoda
miałam ślub pod koniec sierpnia 2009 i doskonale pamiętam pogodę bo lało jak z cebra :O przez długi okres czasu przed ślubem były upały, dzień po ślubie była piękna pogoda a w dzień ślubu deszcz :( wszystko zaplanujesz ale nie pogodę...

My właśnie wybraliśmy początek sierpnia przyszłego roku i trochę się obawiam o pogodę, no ale właśnie tego nie da się zaplanować...a szkoda :)

Gość radziłabym nie pakować się
moja kuzynka brała ślub 17 sierpnia kilka lat temu. Upał jak cholera, na wejściu do kościoła rozpętała sie burza i walnął w poblizu piorun.. małżeństwo przetrwało 1.5 roku :(

Gość nie martw sie
też się chętnie dowiem jaką miałyście pogodę w sierpniu, wypowiadać się dziewczyny :)

Gość Angry--Bird
raczej pogody to na zaden miesiac nie da sie zaplanowac. zobaczcie jakie burze byly w lipcu! dzisiaj jest np. idealna pogoda na slub :)

Gość fiorelcia
goraca 27-28:)

Slubowałam 2 tyg temu i do godz 15 była piękna słoneczna pogoda a potem lało a jak dojechalismy na sale jakos po 18 to przestalo padac:)ale było cieplutko a zdjęcia w plenerze mielismy w mega upale w pon:) Z pogodą nigdy sie nie trafi....

Gość gość
Ja miałam we Wrześniu ślub piorun nam szczepić prY wyjściu domu i za 3 lata rozwód ;)