Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do kobiet w Polsce

Czemu lecicie na kolesi z irokezami na żel?

Polecane posty

Gość Do kobiet w Polsce

Czemu dyskotekowi chłopcy mają takie branie?

Gość Do kobiet w Polsce
Studentki też na takich lecą. Tacy kolesie powszechnie uchodzą za przystojniaków

Gość Do kobiet w Polsce
Przecież tacy kolesie wyglądają jak tandeciarze i współcześni discopolowcy

Gość Do kobiet w Polsce
fubu, przecież to najgorsza z możliwych fryzur

Gość chyba żartujesz
ja nie mam takiej fryzury i na mnie też lecą :classic_cool:

Gość euglena zielona
Dyskotekowi kolesie maja branie wsrod dyskotekowych panienek - jezeli I'm zazdroscisz to znaczy, ze rowniez gustujesz w dyskotekowych panienkach a to juz oznacza, ze jestes taki Sam jak owi dyskotekowi zelusie tylko pewnie a) nie masz bogatych starych I cie nie stac na wesole zycie b) lysiejesz I o irokezie mozesz tylko pomarzyc. No i tylko zalic sie potrafisz :P

Gość Do kobiet w Polsce
Co druga studentka na takich leci. Do klubów nie chodzą sami puści ludzie i nie raz widziałem, że normalne koleżanki dawały się takim zaczepiać albo nawet jechały z nimi się bzykać

Gość Do kobiet w Polsce
Wy naprawdę nie widzicie, że na takich typków nie lecą same blachary, ale też normalne dziewczyny?

Gość euglena zielona
Masz chujowe towarzystwo :D

Gość euglena zielona
Jezeli okreslasz charakter faceta tylko po fryzurze, to wedlug ciebie kazdy lysy facet powinien byc tempym skinem a dlugowlosy punkiem-brudasem :O A dlugowlosa blondynka tepa idiotka, tak?

Gość Do kobiet w Polsce
Nie widzę nic w tym złego jak dziewczyna uprawia przygodny seks. Tylko czemu ma to robić z płytkim pustakiem? Ja bym z płytką i pustą dziewczyną do łóżka nie poszedł?

Gość Do kobiet w Polsce
Irokez to obciach i lecenie za modą. Ale ogólnie chodzi od dyskotekowych, wystrojonych w błyszczące ciuszki kolesi. I jakoś nawet inteligentne dziewczyny dają się takim uwieźć

Gość Do kobiet w Polsce
Ja bym z płytką i pustą dziewczyną do łóżka nie poszedł

Gość Do kobiet w Polsce
Dobra znikam, bo zaraz jedzie pośpieszny do Torunia i muszę przytrzymać kredens.

Gość Do kobiet w Polsce
fubu te irokezy współczesne niewiele mają wspólnego z punkowymi. A laski po prostu się ośmieszają sypiając z takimi kolesiami

Gość chyba żartujesz
Facet, nigdy nie miałem irokeza, włosy na żel owszem, zdarzały się, chodzę na melanże, zagaduję dziewczyny, nie zanotowałem problemu w kwestii tzw brania. Jeśli ma się w porządku gadkę, coś ciekawego do zaoferowania, poczucie humoru, charakter, odrobinę, jako takiego wyglądu, dziewczynę bez problemu można sobie znaleźć. Taka jest prawda, a na takie numery chodzę już ponad 10 lat, także trochę żyję, trochę zwiedziłem, mam spostrzeżenia oparte o doświadczenia. Ogarnij się, postaw na siebie, na to co masz do zaoferowania, przede wszystkim w głowie, a kolesi z "iro" rozniesiesz w drobny pył. Powodzenia.

Gość Do kobiet w Polsce
chyba żartujesz, no to widocznie jesteś po prostu przystojny. Jednak typowi klubowicze mają największe branie i to po prostu widać

Gość zajebista fotka
fubu, ale kurza klata

Ja nie lubię kiedy chłopak ma włosy na żel, mnie to wręcz odtrąca :D Dla mnie to takie sztuczne i próba pokazania o jaki to ja jest słit bo mam włoski na żel, wszystkie panny moje :D no sory....

Gość Amelia Podrozujaca
Autorze... ...zalozmy, ze jestem piekna (no dobra, wystarczajaco ladna ) "panna" z dyskoteki. Sprobuj mnie wirtualnie poderwac. Wiem, ze to trudne, ale chyba masz odrobine wyobrazni? ;)

Gość Amelia Podrozujaca
I zgodze sie z fubu (wyjatkowo :D ) ze sa fryzury, ktore zelu wymagaja. Nadaje I'm to odpowiedniego charakteru. Mnie ooosobiscie bardzo podobaja sie zwykle, krotkie meskie fryzurki z postawiona i grzywka. Odrobina zelu I jeden ruch dloni I grzeczna fryzurka z biura zamienia sie w luzna. I bardzo zaluje, ze takie fryzury nie byly znane w czasach, kiedy moi znajomi jeszcze mieli grzywki! :D

Do kobiet w Polsce -> to zależy, jak impreza, jaki target, wiadomo, w klubach wyrafinowany podryw jest raczej zbędny, tak więc jak się dodatkowo zabłyśnie inteligencją, walorem osobowości, przeważnie kończy się to zdecydowanym happy endem. Spróbuj, warto.

Gość Do kobiet w Polsce
Ja nikogo tutaj nie zamierzam podrywać, ale nie mógłbym być z kobietą, która spała z jakimś pustym i płytkim tandeciarzem i szpanerem

Gość Do kobiet w Polsce
Amelia Podrozujaca a akurat typowe panny z dyskoteki mnie kręcą. Tyle, że zwykła, normalna, ładna, w miarę spokojna dziewczyna często nie widzi nic złego w typkach z irokezami itp.

Gość te ktore na takich leca
milcza bo sie teraz wstydza

Gość przyznawac sie kobiety
przyznawac sie

Gość w zyciu nie mozna miec wszystk
W sumie to ja bym na takiego chetnie poleciala, bo to Milo by bylo miec znowu w lozku faceta, ktory MA wlosy :D a czy to irokez czy afro to juz rzecz drugorzedna :P

Gość do w zyciu nie mozna miec wszy
a twoj facet nie ma wlosow?