Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana lat 23

nosz k@#$%#, bezczelny typ!!!

Polecane posty

Gość zbulwersowana lat 23

W tamtą sobotę 1,5 tyg temu byłam w pracy - jestem kelnerką. Akurat była większa impreza, goście zamówili sobie zespół muzyczny (jak na wesele). Grał tam mój kolega w trzyosobowym zespole. Poza nim był jeszcze jeden chłopak i dziewczyna. Po skonczonej pracy moje "szefostwo" (osobiście bardzo blisko sie kolegujemy) powiedzialo zebym została. Mielismy przekąski, wódkę, było naprawde bardzo fajnie. Dopóki nie odszedł mnie rozum i nie upiłam sie do tego stopnia, że ledwie chodziłam... W życiu sie tak nie upiłam! bo nigdy nie piję generalnie, no nieważne. Więc kiedy mój rozum pojechał do domu, a ja zostałam, to wylądaowałam na kuchni z tym drugim chlopakiem z zespolu (nie tym kolegą). Tylko sie całowalismy i o ile miałam prześwit to mnie złapał za cycka. No ok, nic sie nie stało, jestesmy dorosłymi ludzmi. Ale... w dobie internetu banalnym jest zinwigilować ludzi i on ma żonę i kilkuletniego synka! Ale to jeszcze nic, bo pisze mi teraz smsy ze moze umówimy sie i znów dostanie takie słodziutkie buziaczki! No bezczelny! I pytam co na to jego żona, a on ze przeciez nie bedzie sie jej tłumaczył!

Gość hjgfhgvfcggg
tak to jest jak kts sie zeni za wczesnie, bez milosci z wpadki... poziej szuka romansow