Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicikicijajadzadza

Weterynasz - kasa

Polecane posty

Gość kicikicijajadzadza

Ile pieniędzy zarabia przeciętny weterynarz który ma własny gabinet? Albo jak sądzicie ile może zarabiać?

Gość pimuliku
też jestem ciekawa ale nie znam żadnego...

Gość kicikicijajadzadza
Może jednak ktoś wie?

Gość kicikicijajadzadza
up up up

Gość kicikicijajadzadza
Mój błąd, pierwszy raz tak napisałam, i tylko w tytule w samej treści już napisałam poprawnie :)

Gość Groopoon
Głupie pytanie! Po co je zadajesz? Chcesz weterynarza obrabować, czy chcesz zarabiać jako weterynarz? Najpierw należy zastanowić się nad prawidłowym leczeniem, nad rozwijaniem swoich umiejętności, a potem nad zarobkami. Jak będziesz obcinać tylko pazury i mierzyć temperaturę świnkom morskim - to za wiele nie zarobisz.

Gość nmiuyopi
SPORO. MYSLE ZE OKOLO 3000 ZARABIA POCZATKUJACY. TAKI, KTORY MA WIELU KLIENTOW DUZO WIECEJ. CHODZE DO WETERYNARZA Z DWOMA PIESKAMI JEDNA WIZYTA TO KOSZT 50-100ZL. NIECH TYLKO MA 5/10-CIU TAKICH KLIENTOW DZIENNIE JAK JA. WIADOMO MA ROZNE OPLATY ITP WIEC CALEJ KWOTY NIE MA NA CZYSTO ALE I TAK SPORO ZOSTAJE

Gość kicikicijajadzadza
Groopoon - jestem po prostu ciekawa. Wiem, że nie jest to prosty zawód i wymaga wiele nauki. Jednakże chcę móc przyszłości płacić po równo z mężem za dom wiec chcę wiedzieć jakiego rzędu będą to zarobki.

Gość Groopoon
A chcesz mieć ten gabinet w mieście, czy na wsi - bo to wbre pozorom spora róznica.