Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KobietkaZpytaniem_

Nie potrafię dobrać podkładu-cera tłusta, bardzo jasna.

Polecane posty

Gość pOSOJDFBHCVBGH
Koleżanka :)

Gość KobietkaZpytaniem_
Doktor B "Zgodze sie z tym, ze zdrowa dieta napewno pomaga, a nie szkodzi i dlatego ja stosuje." ja się upieram, ze dieta nie ma nic wspolnego? Nic podobnego. Napisalam , ze u mnie problemy z cera maja podloze hormonalne, wiec nie rozumiem oburzenia. "Gdybym nie stosowala byc moze moja cera wygladalaby jeszcze gorzej niz teraz, ale chodzi mi o to, ze przy problemach hormonalnych dieta nie wiele pomoze." I nadal podtrzymuje moja teorie, bo widze, ze tak jest, Gdybym sie niezdrowo odzywiala to moglabym powiedziec, ze to bzdura, ale jezli pilnuje tego co jem to chyba widze wplyw na skore. "Piszesz że stosujesz zdrowa diete, to napisz jak ona wygląda, tylko proszę nie koloryzuj " nie zamierzam koloryzowac, napisze jak jest, Nie pije alkoholu, nie pale(nigdy nie palilam), jedm duzo warzyw, potrawy na parze, nie smaze, nie pije kawy.

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
hahahah tutaj na kafe jak się poruszy temat zdrowego odzywainia to nagle wszyscy zgodnym chórem krzyczą, że się odżywiaja zdrowo, sciema i nic wiecej ;D

Gość hormonalna ja
Twoje propblemy hormonalne też są zależne od diety, wszytsko co dzieje się w naszym organimie jest od tego zależne.

Gość DBVKBVKJSDBVKJSNDVKB SDKJ
MOJA MAMA JAK MIALA CHORA TARCZYCE TO NA TWARZY BYL JEDEN TLUSZCZ A JAK DOSTALA DOBRE LEKI TO BYLO WIDAC POPRAWE POMIMO TEGO ZE ZDROWO SIE NIGDY NIE ODZYWIALA.

Gość koniec z tym
Łatwo wszystko zwalić na dietę ale zawsze znajdą się fanatycy, którzy bedą w niej upatrywać lekarstwa na wszelkiego rodzaju choroby ;)

Gość KobietkaZpytaniem_
O widzę sami lekarze na kafe :D odzywiam się zdrowo, dużo schudlam bo wychodzę za mąż, więc nie rozumiem slow zarzucajacych mi klamstwo.

Gość jbnjhnujnhujnunu
maybelline superstay na allegro kupuje taniej

Gość KobietkaZpytaniem_
Doktor B a co mam wg Ciebie opisac "na sniadanie jadlam...., na obiad jadlam...." ?? jbnjhnujnhujnunu a czy nie powoduje swiecenia?

Gość harry portfel __
Tak własnie powinnas napisac, z dokłądnoscia a nie jakies pierdoliny.

Gość ja ze swej strony polecam
wlasnie revlon colorstay softlex cera tlusta mieszana, jako jedyny dobrze kryje i pasuje do mojej bardzo jasnej cery (kupuje zawsze najjasniejszy ivory), jak do tej pory nie znalazlam lepszego a tego zuzylam juz ok 10 butelek, kupisz go na allegro w dobrej cenie

Gość KobietkaZpytaniem_
ja ze swej strony polecam dziękuję :)