Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę pomóżcie :(

Dziewczyny, pomożecie mi? Błagam. Szukam diety z rozpisanym menu.

Polecane posty

Jedyne diety, na ktorych cokolwiek chudne to takie, gdzie mam ściśle określone menu, np kopenhaska. Czyli mam zjeść to i to, o tej i o tej godzinie, określone tez jest przewidywana ilość kilogramów jakie schudnę. Inaczej nie potrafię. Znacie może jakąś taką? Szukam po internecie, ale albo jakieś fikuśne potrawy "quiche" nawet nie wiem co to jest, albo napisane poprostu "kotlet" a ja bym wolała ile gram tego kotleta dokładnie, bo to robi dużą różnice. Jeśli sie orientujecie BŁAGAM Was pomoc :(

Gość *liliann
Rozpisaną masz "Amerykańską", ale to są malutkie porcje. Dieta 10-dniowa. Chyba Norweska.

Gość rozwiewam watpliwosci ....
takie rozpisane menu nie ma sensu, jezeli ktos kto je napisal nie zna twojej wagi i stylu zycia. ale jak chcesz wiedzyc w bajki, to powodzenia, moze przez przypadek tez i schudniesz :)

*wieRzyc :)

" Ale zawsze najlepsza MŻ I trochę ruchu. Tym bardziej, że teraz tyle warzyw świeżych jest " swiete slowa :)

"szukam diety z rozpisanym menu" to jest po prostu lenistwo :o jest obecnie dostepnych tyle ksiazek o zdrowym zywieniu i zdrowym traceniu wagi, ze tylko leniuch prosi o gotowe menu i dalej nie wiadomo o co chodzi.

Gość pal;sdmncv
a autorki nie ma a wy piszcie i piszcie a ona sobie poszła i ma to gdzies- kolejny topik zanikł

Jestem jestem ;) rozwiewam watpliwosci .... --> słuchaj, ja się przyznaję, że jestem leniwa. Dlatego też mam nadwage- z lenistwa. Ale gotowego menu szukam głównie dlatego, że mam nerwicę i jeśli nie mam napisane dobitnie 100 GRAM i robie coś na oko, to potem ciągle sie zadręczam, czy nie za dużo, czy nie za mało. Przerywam diety przez coś takiego, nie moge spać. Tak, lecze sie z nerwicy, ale to nie o tym topik.

Gość *liliann
Jeśli masz kasę na dietetyka to on mógłby Ci rozpisać, czego ile jeść :) I byłoby różnorodnie przynajmniej. Bo te wszystkie diety to o kant d... potłuc ;)

autorko, te wszytkie diety z rozpisanymi menu to bajki i legendy. jezeli naprawde nie jestes w stanie poczytac o ZASADACH zdrowego zywienia, bo tu o to chodzi, nie o jakies obliczanie gramow czy kalorii, to chyba naprawde nalezy udac sie do dietetyka. dietetyk bedzie wiedzial dokladnie jaka masz wage, jaki masz typ wagi oraz, co jest BARDZO wazne, jaki masz tryb zycia. bo takei gotowce typu dwa grejpfruty i trzy jajka dziennie to idiotyzm dla inteligentnych inaczej ;)

Gość Never give up !!!!!
Dzieki :)