Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trusia9999

wyznał mi miłość

Polecane posty

Gość Trusia9999

nie wiem co robić mój nauczyciel z W-f wyznał mi miłość on ma 27 lat ja mam 19 e tym roku kończę liceum jestem teraz na wczasach nad morzem i on też tam jest nawet nie wiedziałam że tam będzie powiedział mi że strasznie mu się podobam i że się zakochał nie wiem co robić lubię go na prawdę bo jak z nim w klasie rozmawiałam to zawsze mi się z nim fajnie rozmawiało on jest bardzo przystojny wiele dziewczyn się w nim buja ja na niego tak nigdy nie patrzyłam bo to nauczyciel nie wiem co robić mówił mi że od 3 lat chciał mi to powiedzieć tyle mnie uczy teraz jestem w ostatniej klasie maturalnej nie chce mieć kłopotów mówił mi żebyśmy się wieczorem o 20 spotkali na plaży nie wiem czy iść

Gość Trusia9999
nie kłamię mówię poważnie wiem że to brzmi jak żart ale to prawdą jest szczera prawda wiem że wiele osób zmyśla tu na forum ale ja nie nie mam po co takich bajek pisać jestem tu pierwszy raz na tym forum

Gość szczupła gieniaaa
to jakiś zbok i palant jak może zakochać się w uczennicy? poza tym od 3 lat? czyli co, podobała mu się 16latka? jest niekompetentny i głupi olej go i powiedz, żeby się odwalił bo naskarżysz dyrektorowi

Gość Trusia9999
właśnie nie chce mieć problemów nie wiem czy jest zbokiem bo wiele dziewczyn mu proponował spotkanie nawet u mnie z klasy ale zawsze im odmawiał mówił że nie chce mieć problemy w pracy wiem bo mi mówiły a mi takie rzeczy mówi mówił że czekał aż skończę szkołę żeby mi to powiedzieć ale spotkał mnie tu i nie mógł się powstrzymać wiem że to brzmi jak jakś lipna bajka ale ja nie wiem co robić mam taki mętlik w głowie aż mnie boli od tego

Gość jgjgjggjgjjggjgjgjgjgm
jak nie wiesz co robić? przecież nic do niego nie czujesz,zaskoczyl cie .powiedz mu zeby spadał ,co za problem nie kumam?prowokacji szukasz?

Gość Trusia9999
nie szukam prowokacji