Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

jaki strój na basen

Polecane posty

Chiejka, wybieram się na basen, a kupe lat nie byłam i tera mam pytanko do pań, które chodzo. Jaki strój na basen? Taki sam jak na plażę czy powinien być jedno częściowy? a może taki typowo sportowy dwuczęściowy? Jak ktoś wie to pomóżcie.

Gość askjals
spierdalaj kobiecy zatruwaczu

nosz kurde o co Ci chodzi? JA chcę tylko iść na basen tłuku, a jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to żegnam.

Gość askjals
ja zakladam na basen to co potrzeba czyli slipki bo bez slipek niemozna i niezattuwam zycia glupimi tematami

na mojo figure worek? hola hola, ja mam sie tam pokazać, a nie ukryć. a slipków samych nie załóże, bo mam cycki.

ponawiam pytanie i pytam całkiem poważnie. Jaki do diabła mam przywdziać strój kąoielowy na BASEN????? Na plażę wiem, bo byłam, ale nie wiem jaki na basen!!!!!

Gówno, a nie wiedzę posiadacie tłumoki bez szkoły. Widać, że magistrów nie macie.

Gość kmnbvctyuuu
kożuszek i czapa z lisa

Gość I m going to slighty mad
normalny,sportowy,jednoczęściowy strój .No chyba ,że chcesz skończyć jak autorka wczorajszego topicku.

wlosy to ja bym chciala ukryc pod strojem. kozuszek jak kozuszek cos bym znalazla. ale czapy z lisa nie mam...

Był taki temat co taka jedna zjeżdzała na zjeżdzalnii i te ,,Lączenia" rozwiązały jej majtki i wpadła do basenu nago.

ja nie bede zjezdzac tylko pływac jak żaba. sa takie stroje dwuczesciowe z koszulka za cycki. moze taki byc czy w moim wieku nie wypada???

nie wiem ile masz lat.Ale takie dwuczęściowe tez moga być

no to spokojnie

A tera mam pytanie z innej beczki, otóż chodzi o działkę. Starałam się o kredyt na własną działalność. Poszłam z mężem dowiedzieć się co i jak i wyszło, że on kredytu nie dostanie, gdyż ma jakieś tam problemy z BIKiem. Niby nic poważnego, ale jednak nie chcą dać. A mi samej mogą dać jedynie 13 000 za co ewentualnie mogłabym se kupić papier toaletowy na miesiąć. POtrzebuję dużo więcej gotówki. Mój mąż wpadł na pomysł, żeby opchnąć działkę, która jest jego i jego siostry. Ale tu kolejna przeszkoda- jego matka. Doprowadziłam do tego, że praktycznie z matką kontaktu nie ma, bo to babsko chore psychicznie. A siostra ponmad 30 lat sama decyzji nie podejmie, gdyż jest uzależniona od mamusi. I tera pytanie co robić? da się to jakoś sprzedać bez wiedzy tych nawiedzonych bab? czy do końca życia pozostaje mi praca we sklepie z ekskluzywną odzieżą????

a ten strój to może być taki plażowy, czy jednak ten sportowy kupić?

dlaczego? a ja mam gromadę, dredy se obecnie zrobiłam, także nawet myć nie muszę.

sportowy,sportowy