Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra 23 333333333

Romans romans romans obawy !!

Polecane posty

Gość Sandra 23 333333333

Spotykam się z moim szefem , jakoś tak wyszło podobał mi się i w ogóle aż wreszcie zaczęliśmy ze sobą sypiać , i teraz się zaczyna mój wielki problem otóż ja mam paranoje że ktoś się dowie , on ma żonę, dzieci , kurde jak widzę jego żonę bo czasami przychodzi do niego to prawie zawału dostaje , on mi mówi że nikt się nie dowie i że przesadzam że mam urojenia , ale ja sama nie wiem , myślicie że ja przesadzam i faktycznie powinnam trochę odpuścić ???

Gość kmnbvctyuuu
a pensję chociaż podniósł?

Gość skoro teraz sie dopiero
zaczelas denedrwowac to dziwna jestes co myslalas kiedy sie z nim pierwszy raz bzykalas przeciez juz wtedy mial zone i dzieci

Gość dididi/./../.
tak z ciekawosci ile ci placi za numerek?

Gość Sandra 23 333333333
nie płaci mi za seks, kurcze poza tym to nie jest na temat kogo obchodzi ile zarabiam

Gość kmnbvctyuuu
pytamy, bo przecież pracujesz w firmie na dwa etaty!

Gość Sandra 23 333333333
no tak fajnie .. ale ja pytam czy ja przesadzam że tak panikuje ostatnio jak jego żona przyszła o wyszłam z pracy bo aż mi się niedobrze z nerwów robiło mam już takie schizo

Sadze ze z czasem sie wydai nie badz rozczarowana gdy wybierze zone i rodzine. Przeciez masz miejsce trzecie! 1maja dzieci 2 ma zona a Ty? I jak tylko wyjdzie na jaw stracisz prace... licz sie z tym.Powodzenia!

Gość Sandra 23 333333333
ja nikogo nie obrażam więc i wy tego nie róbcie wiele osób tak robi więcej niż sobie wyobrażacie a ja wcale nie jestem k.

Gość cena mojego życia
nie pakuj się w to, bo i tak zawsze będziesz na drugim miejscu, myślisz, że Wigilie spedzi z Tobą? już wole być sama niż czuć się jak piąte koło u wozu

Gość dididi/./../.
Alez skad , nie przesadzasz, wczesnej czy pozniej takie schadzki wyjda na jaw,kto doniesie,wtedy zostaniesz wyciagnieta za klki przez jego zone przed brame firmy,dostaniesz kopa w dupe ze nastepnym razem PRZEZ WSKAKIWANIEM DO WYRA ZONATEMU FACETOWI SIE ZASTANOWISZ CO ROBISZ. Nie przesadzasz , wczesniej czy pozniej to nastapi, czego ci zycze z calego serca,jestem pewna ze nastapi

Gość Sandra 23 333333333
ale ja wiem że na pewno dzieci są dal niego ważniejsze co do żony to sama nie wiem ale nie chciałabym żeby ją dla mnie zostawił czy coś , ja tylko nie chcę żeby się to wydało , niby nie żałuje ale jednak coś mnie strasznie męczy nawet tabletki na uspokojenie zażywam i schudłam 4 kg :( nich mi ktoś powie czy ja już naprawdę świruje ??

Gość Tajemniczy kodżo Modżo
Nie popierame romansów z żonatymi i szefami🖐️

Gość kmnbvctyuuu
myślisz, że jak za to nie bierzesz pieniędzy to nie jesteś koorwą - jesteś, a do tego naiwną

Gość Sandra 23 333333333
kurde mi jest dobrze tak jak jest nie musi ze mną spędzać Wigilii mi po prostu taki układ pasuje , nie chcę nikomu rodziny rozbijać i to nie ja mu do ''wyra wskoczyłam ''

Gość dididi/./../.
No a kim jestes?kim jestes dla niego??panna do bzykania,odskocznia, wiec..............kim jak nie ...taka jest prawda za prawde nie ma co sie obrazac

Tabketki na uspkojenie owszem... ale pomysl lepiej o antykoncepcyjnych.... moja osobista rada.

Gość dididi/./../.
o tym to ty nawet marzyc nie mozesz, a wyrzuty sumienia cie moze mecza co?qrwz jak ty mozesz patrzec na jego zone jak przyjezdza ja pierdole ale masz twardy łeb

Gość Sandra 23 333333333
ale ja się nie obrażam każdy ma prawo myśleć jak chce ja się za taką nie uważam wiem że to nie jest w porządku jeśli chodzi o jego żonę ale on też jest sama sobie winna jednak to mnie nie usprawiedliwia

Gość Sandra 23 333333333
no właśnie nie mogę na nią patrzyć dlatego mam taki problem mam paranoje wystarczy że zadzwoni ktoś obcy a mi już niedobrze i nie chcę odbierać, ostatnio odwoził mnie do domu to całą drogę wydawało mi się że ktoś za nami jedzie aż on stwierdził że zachowuję się jak wariatka

Gość problem z dupy
jak nie mozesz spac to skoncz to i juz. Jak mozesz spac to używaj do upadlego.

Gość Sandra 23 333333333
problem polega na tym że raz mogę a raz nie próbowałam skńczyć ale nie mogę nie wiem dlaczego już kilka razy mu mówiłam że to koniec ale coś mnie ciągnie do niego

Gość Sandra 23 333333333
problem polega na tym że raz mogę a raz nie próbowałam skńczyć ale nie mogę nie wiem dlaczego już kilka razy mu mówiłam że to koniec ale coś mnie ciągnie do niego

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wykanczasz sie wiec albo wyluzujesz albo musisz z nim zerwac, romans to przyjemnosc a nie stres i udręka;)

Gość !!!!!!
pewnie idiotka ma wyrzuty sumienia teraz hahahh i dobrze jej tak