Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjtrntnr

Moja siostra całe życie wszystko dostawała, dzisiaj zneca sie nad rodzicami.HELP

Polecane posty

Gość hjtrntnr

Całe życie wszystko miała, zawsze ją wszyscy wspierali. teraz tak bardzo zneca sie nad rodzicami ze ojciec trafił z krwotokiem do szpitala a matka ciągle placze. Co robic? Kłócilysmy sie wielokrotnie ale ona uwaza ze wszystko w zyciu osiagnela sama a cala reszta to śmiecie. NIE CHCE JEJ ZNAĆ! Pomocy...

To wina rodziców ze zawsze wszystko pod ryj jej podsuwali. Teraz sie to mści. Nie jej wina.... Niech wasza rodzina powie jej "wypierdalaj" i tyle.

Gość hjtrntnr
Tylko ze ona była zawsze bardzo zdolna, rozwijała się muzycznie. wiec rodzice jej pragneli pomagac. Ja nie dostawałam tyle bo byłam w domu ale nie mam do nich o to żalu. Ona za to mieszkała w internatach wiec rodzice nie chcieli by ludzie widzieli ze jej czegos brakuje, by dobrze się czuła. Mama jak to mama... chciałaby jej wybaczyc i żyć w zgodzie...

Gość to jakas patologia jest
zglos do prokuratury napasc, jesli matka nie chce tego zrobic

Gość hjtrntnr
Zawsze uczyli nas szacunku i wparcia. Wszystko sie u niej zmienilo gdy poznała starszego faceta z dziecmi....

znaczy zglos probe zabojstwa, bo napascie to tylko na policje. jak bedzie miala prokuratora na karku to moze sie opamieta.

Gość hjtrntnr
Nie ma dowodów ze to przez nią. Ojciec jej powiedzial ze to przez te nerwy na nią to się stalo i ze o mało co nie umarł. A ona powiedziala: "no i co z tego"..

to zglos do opieki spolecznej ze patologia tam jest