Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psuje sie :(

po cesarce pomocy

Polecane posty

Witam jestem 1,5 roku po drugiej cesarce i dzis jak wstalam bardzo zle sie czulam ogolnie i zauwarzylam ze bola mnie pachwiny przy dotykaniu jak i tu gdzie jest blizna ale tylko jak dotykam taki bol jak zaraz po zabiegu tylko lzejszy i teraz zauwarzylam takie plamy na brzuchu czerwone nie boli nie swedzi ale sa plamy lekko wypokle ktos tak mial moze ktos wie co to jest wizyte mam na sobote ale jak jutro bedzie gorzej jade do szpitala

a moze to jakies zakarzenie? ktos mial rope ? po cesarce ?

Gość a moze to
Endometrioza ?

a co to powazne to ?

Gość powagga
Nigdy nic mi sie nie działo po cc - książkowo i błyskawicznie się zagoiło. Może ci chustę zaszyli albo skalpel?

rACZEJ TO NIE TO BO OBJAWY MAM INNE A Z MIESIACZKA WSZYSTKO OK TERMINOWA NORMAlNA

NIC NIE MAM BO BYLAM BADANA ROK TEMU I USG ROBIONE MACICA CZYSTA NIE BYLO ZADNYCH SKALPELI :D A TAK POWAZNIE TO JAKIS CZAS TEMU SWEDZIALA MNIE TA BLIZNA I DRAPALAM POTEM MIALAM RANKE JAKIS MIESIAC TEMU MOZE ZAKARZENIE SIE WDARLO MOZLIWE?

Gość wg mnie nie mozliwe
to pod spodem nie sa od razu bebechy,ale duzo miesni ,tak mowil mi lekarz jak pekly mi szwy zaraz po cc.tez jestem 1,5 r po i mam swedzenie na szwie,ale ogolnie jest ok,chociaz ten szew ma b czerwony kolor

Gość Matka królów
Nic się nie powinno dziać. Miałam 3 - bez jakichkolwiek komplikacji.

hej dzwonilam dzis do mojego gin powiedzial ze te objawy to na tle uczuleniowym bo i dzis zaczela mnie swedziec blizna i grzywka:) mam smarowac fenistilem i do dermatologa sie wybieram bo od jakiegos czasu mam problemy ze skora tez na twarzy uffffffffff gdyby dzialo sie cos w srodku byla by podwyzszona temperatura

odstep 5 lat od cesarek pozdrawiam:)

Gość a może to
łupiez różowy Gilberta? Jak ja to miałam to myślałam na początku, że mnie komary pogryzły ale potem plam na skórze było coraz więcej.

ojej a co to za choroba da sie ja wmiare szybko wyleczyc? bo od 2 m na skroni nie moge wyleczyc takich krostek swedzacych biore loratadyne i smaruje metronizolem

Gość nahdlffg
Kochana a powiedz czy cięcli Cię w tym samym miejscu co pierwszy raz czy np wyżej.Mnie czeka druga cesarka i się martwię że będę miała dwie blizny a pierwsza nie jest za piękna

Gość drobineczkaqq
ja mialam rope w ranie i gronkowca. 2 dni po cc malam dreszcze , gorączce i oslabienie jak przy grypie. rana byla obrzmiala bo byla tam ropa. 3 razy nacinalimi miescę cięciai wyciskali rope. bol potworny.

Gość tną zawsze w tym samym miejscu
miałam 3 cesarki i za każdym razem w tym samym miejscu jeśli jest potrzeba, to po prostu wycinają starą bliznę, ale każde kolejne cięcie jest w tym samym miejscu