Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 655llo

KOMORNIK -pomocy

Polecane posty

Go艣膰 655llo

jak to wyglada?Ojciec wzi膮l pozyczke i jej niesp艂aca艂 a偶 7 lat naroslo w cholere.Opr贸z banku komornik zada 4 ty艣. i ma by膰 juz jutro w mieszkaniu z nakazem i policj膮. Mamy tylko 1000 z艂 ale on prze tel powiedzial ze ma byc cala kwota wplacona!! Bo偶e co robi膰?/Jest jeszcze szansa??? na roz艂ozenie d艂ugu???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oprocentowanie kredytu
my艣l臋, 偶e tak, trzeba si臋 ugada膰 na polubowne sp艂acanie moi te艣ciowie tak si臋 ugadywali i sp艂acali po 500 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
tyle ze ociec p艂aci艂2 raty w kwietniu i maju a potem przesta艂.I chyba sie wkurzyli bo dzwonili a on nie odbiera艂 tel. Wszystko sie wczoraj wydalo

Udost臋pnij ten post

nie komornik zajmuje wszystko co cenne nawet 艂贸pate mo偶e zaj膮膰 a co ojciec 7 lat robi艂 m贸g艂 wp艂aca膰 nawet na raty

Udost臋pnij ten post

Z jakim nakazem? Nakazem zap艂aty? Czy przychodzi sporz膮dzi膰 opis nieruchomo艣ci? Komornik s膮dowy zadzwoni艂 do Ciebie? Jeste艣 pewna, 偶e to komornik?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
komornik chcial sie dogadac ale ojciec splacil tylko 2 raty a reszte ola艂.Myslal ze sie odwali

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
ojciec lekkoduch!艁atwo bra膰 by艂o .Eh co tu pisa膰.Alkoholik . Tak przyszlo pismo ze przyb臋da z komornik z policja jezeli do jutra nie nast膮pi wp艂ata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trololololololololololo
to juz nie ma szans masz przejebane po tobie stary dostal szanse mial raty i go oszukal wspolczuje teraz o ratkach mozesz tylko pomarzyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to jakas patologia jest
ale i tak tego co twoje tknac nie moze, moze zajac tylko to co nalezy do dluznika

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
sorry za liter贸wki ale r臋ce mi drz偶膮. Juz tyle razy byli pod 艣cian膮!Ja im dalam te pieniadze ale juz nie mam wiecej.W dodatku przyszlo kolejne pismo z banku 偶e jak sie nie sp艂aci to komornikowi zlec膮.Juz mi sily opadaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
Vincent H. sporz膮dzic spis-zabra膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Takie rzeczy to tylko......
No bo jakby to by艂o 40 milion贸w, to inaczej by z tob膮 rozmawiali :D Og艂osi艂a by艣 upad艂o艣膰, d艂ug sp艂aciliby艣my my, czyli podatnicy, itp. A tak :( Nie b臋dzie 艂atwo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
mo偶e kto艣 byl w takiej sytuacji偶 e przyszed艂 komornik do zabrania rzeczy z domu a jednak sie dogada艂!! Ja mieszkam z m臋zem.Wczoraj siostra z placzem dzwoni i mi powiedziala.Ona niepe艂noletnia a w dodatku naprawde nic w tym mieszkaniu nie ma do zabrania.Wszystko stare opr贸cz tv kt贸ra 2 siora wziela na raty

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chodzi o rzeczy ruchome (tv, lod贸wka, pralka, etc) to raczej komornik ich nie zabierze tylko wpisze do protoko艂u zaj臋cia i zostawi pod dozorem d艂u偶nika albo osoby trzeciej, np. Twoim, do dnia licytacji, kt贸ra b臋dzie pewnie za 7 dni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
he no w艂asnie wiem ze tym du偶ym sie upiecze a szarakom nie!

Udost臋pnij ten post

kredytu tw贸j ojciec nie dostanie bo napewno figuruje ju偶 w bik-u. mo偶e rodzina pomo偶e? to bardzo przykre jak pozostaje tylko komornik

Udost臋pnij ten post

ale jesli jest tv na twoja siore to ona nawet nie musi sie tym przejmowac! przeciez jej nie ma prawa zabrac!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
pralka 10 letnia jak i lod贸wka.Ma艂y stary tv tez ma z 12 lat..Jedynie okna plastikowe kt贸ra siora oplacila i rolety w nich.Czy to te偶 zabierze??Chodzi mi o rolety wewn臋trzne i nowe firany?

Udost臋pnij ten post

nie moze zabrac pralki ani lodowki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
na rodzine nie ma co liczyc!Sami cz臋sto dzwoni膮 o pzyczenie 100 z艂 do 10tego. Siostra ze mn膮 juz im 1 pozyczk臋 splacila a teraz nie damy rady

Udost臋pnij ten post

Czarno- bia艂y telewizor nie podlega egzekucji, kolorowy mo偶e zaj膮膰. :) Rolet ani okien nie zajmie ale je艣li mieszkanie jest ojca, to mo偶e zaj膮膰 mieszkanie.

Udost臋pnij ten post

nie moze zabrac lozka, 0podstawowych mebli, nie moze zabrac komputera jesli sluzy on do pracy zarobkowej, nie moze zabrac ostatniej poscieli, nie moze zabrac stolu ostatniego, nie moze zedrzec z ciebie ostatniej koszuli

Udost臋pnij ten post

jesli cos jest na siostre to tego nie ma prawa zajac. ale fakt, mieszkanie moze, moze zlicytowac wraz z lokatorami. bierz siostre stamtad jak mozesz a ojciec niestety ma na co zasluzyl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawda jest taka ze moze
zabrac wszystko w pizdu :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

a wlasnie ze nie moze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nadiaaw
A ile jest tego dlugu do splacenia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 655llo
nie ma wiele tam.Szkoda mi tylko mamy bo 1 pozyczke splacai bierze sie za splacanie nastepnej kt贸ra ojciec zaci膮gn膮艂.Bra艂 1 aby splacic wczesniejsza i tak sie kolo zamyka. Kazalam siostrze spakowac jakies cenniejsze rzeczy:艂ancuszki .nawet suszarke i prostownice,偶ela偶ko i krajalnice kt贸ra mamie dalam

Udost臋pnij ten post