Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zapytam a coo

Bieganie czy rower?

Polecane posty

Gość to jakas patologia jest
bieganie :)

Gość sdfssd
bieganie

Gość sdfssd
na początek mało, ok. 30 min.

Gość drinkująca
zdecydowanie bieganie (angażuje też górę tułowia a nie tylko nogi). Wystarczy 30 min 3x/tyg + oczywiście racjonalne odzywianie.... aha - nie oczekuj cudu na jutro - waz się co 2 tygodnie - jak będzie 2kg mnie/miesiac to jest własnie to o co chodzi - "szybkie" sposoby to oszustwo

Gość drinkująca
jeszcze jedno - bez diety nic z tego nie bedzie: mój sposób - skuteczny jest jak powiedzenie: jedz śniadanie jak król, obiad jak książe a kolacje jak żebrak - czyli na śniadanie możesz w zasadzie zjesć ile chcesz, na obiad tylko umiarkowanie a kolacja to symboliczna. Zatem główna wyżerka to zaraz rano potem już coraz mniej - nie ma mowy o deserze na wieczór:) - da się jest mnie 20 kg mniej w 1,5 roku:)

drinkujaca tak sie wlasnie staram:) zaczelam jest tak jak rok temu-czest 5 posilkow co 3 godziny nie jem chleba a wafle ryzowe walcze ze slodyczami na sniadanie 3 wafle ryzowe z piersia ,salata,pomidorem,ogorem pozniej jablko czy tam pomidor pozniej warzywa z piersia albo ryz z pierisia albo jakas zupa pozniej aktivia albo cos innego i jak bylam glodna to w zaleznosci troche tunczyyka z twarogiem albo salatka schudlam wtedy 9kg w 2 miesiace

Gość wujcio dobra rada
żeby schuść trza mniej żreć ;)

Gość uyuiyiuqwq
trzeba byc głupim zeby myslec, że rower angazuje tylko nogi...

Gość wujcio dobra rada
a ja se tak jeszcze pomyślałem że najlepiej to spróbować pobiegać z rowerem na plecach a potem się na nim położyć ;) wtedy można powiedzieć że się biegało i było na rowerze!

Gość drinkująca
pierwszy miesiąc to ściema - traci sie wode - nowa rzeczywistośc dla organizmu itd... jest dobrze - tylko chyba wychodzi, że obiad jest u ciebie większy niz śniadanie - ale o ile to dziala to ok. A słodycze to po prostu odstaw. Ja mam zasade - słodycze tylko w niedziele - tego dnia sobie nie zaluje a w inne zero - i jest ok:) Powodzenia

Drinkująca - nie pzrypisuj sobie sposobu naszych praprapraprapraprapprapraprapradziadków :) No ale fakt faktem bez diety ani rusz :)

Gość wodddddddddy
no jasne ze rower!! bieganie nie dosc ze tylko zwieksza kondycje, zwieksza objetosc miesni to jeszcze jest NIEZDROWE. a rowerek to co innego

Gość drinkująca
teoretka - pisze o tym co sama na sobie przetrenowałam i to skutecznie :)

ja musze jesc z 5 razy dziennie bo wtedy na kazdy posilek zjadam mniej i te odleglosci czasowe niie sa takie duze jem np o 7mej i nawet jak zglodnieje to do tej 10tej wytrzymam pozniej 13 16ta i 19ta

Gość drinkująca
głód to kwestia przyzwyczajenia - gdybys przez 2 tygodnie wytrzymała bez jedzenia o 19 to nagle byłoby to bezbolesne

Gość drinkująca
wyjeśc co jest i kupic sobie dopiero na niedziele:)