Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zastanawiająca się kobieta

On nie czuje że ma wytrysk?

Polecane posty

Tak sie zastanawiam czy to możliwe, że mój obecny partner nie czuje wytrysku? Czy to wogole jest możliwe żeby facet nie czuł, że ma orgazm?

Gość olimpijczyk
Oczywiscie ze mozliwe. Orgazm u facetow, bardzo czesto jest bardzo slaby, duzo slabszy niz u kobiet, przez to duzo mniej przyjemny, wiec to nic dziwnego ze faceci nie czuja ze maja wytrysk

Gość hyeyhedhdh
olimpijczyk , ty podnosiszciężary i któryś ci spadłna głowę ? nie ma takiej możliwości ,żeby nie zorientowacć się ,że miało się orgazm ,wykluczone :)

Gość Meren-Ree
Ja slyszalam o takich cudach tylko wtedy kiedy para uprawiala stosunek przerywany, pan nie lubil gum, a lubil do konca i w sumie wszystko mu bylo jedno dziecko czy nie i musial jakos wytlumaczyc swoja lekkomyslnosc

Gość olimpijczyk
Oczywiscie ze jest taka mozliwosc, przerazajaca jest wasza niewiedza o seksie mowie o samym wytrysku, bo nalezy pamietac ze wytrysk u faceta nie zawsze oznacza orgazm

Gość hyeyhedhdh
olimpijczym wyznaczasz nowe horyzonty w medycynie , gratuluję :)

Gość hyeyhedhdh
może chce oszczędzić na gumkach :p :) oczywiście ,że wie ,że sięspuścił , ciesz sie, że może raz po raz :)

Gość olimpijczyk
nie mow nawet ze nie wiesz ze nie kazdyy wytrysk u faceta to orgazm

Gość olimpijczyk
Orgazm i wytrysk to dwa oddzielne procesy, które mogą zachodzić niezależnie od siebie. Jednak w większości przypadków mają miejsce w tym samym czasie. Orgazm to uwolnienie napięcia seksualnego. Jego intensywność zależy od czynników fizycznych oraz psychologicznych. W czasie orgazmu mężczyzna doświadcza zmiany częstości akcji serca, wzrostu ciśnienia krwi oraz mimowolnych skurczów w genitaliach i innych częściach ciała. Z kolei wytrysk to wydalenie nasienia z czubka penisa. Niektórzy mężczyźni doznają wytrysku bez orgazmu.

Wie? I ze sperma w gumie chce mnie jeszcze bzykać? A czy to jest wogole bezpieczne bo mi sie wydaje że takie zabawy mogą sie skończyć ciążą.

Gość hyeyhedhdh
i masz rację :) dlatego kupuj tabletki , bo to się źle skończy

Gość hyeyhedhdh
może był lekko zaskoczony , że za szybko doszedł

Gość olimpijczyk
autorko, pamietaj ze u facet orgazm nie rowna sie zawsze wytrysk i nie na odwrot mozna miec orgazm bez wytrysku i miec wytrysk a nie miec orgazmu

Może może... Tylko to mu sie tak często zdarza. Więc już wiem, że u niego lepiej sprawdzić prezerwatywe... Myślałam, że to może tylko tak na poczatku. Niewyżyty chłopak wiadomo, ale on tak ma.

Olimpijczyk- to on chyba zawsze ma wcześniej wytrysk bez orgazmu. Jakiś dziwny przypadek mi sie trafił.

Gość hyeyhedhdh
nie słuchaj tego olimpijczyka , to brednie facet wie kiedy mawytrysk i juz szybko dochodzi , a z tą ciąża to uważaj bo może się tak skończyć

Wiem... Dlatego uważam i sprawdzam go. A i jeszcze z nim o tym pogadam:-) ale jest jeszcze jedna dziwniejsza rzecz, która mnie dziwi w sexie z nim.

Gość fdsghjk,
olimpijczyk ma racje i nie sa to zadne brednie. hyeyhedhdh gadasz farmazony, robisz z siebie faceta doskonalego? Nie ma takich :D.

autorko, to jest możliwe. Mojemu partnerowi zdarzyło się tak raz. Było mu dobrze i przerwał, żeby za szybko nie skończyć. Niestety okazało się, że mu coś uleciało i było po wszystkim :P

Gość lumbagogo
On nie czuje że ma wytrysk? - ważne byś ty czuła kootasa między nogami :)

Gość Zastanawiajaca się kobieta
Tak wiem, że o to chodzi żebym go czuła między nogami i żeby było przyjemnie. Ale takie uprawianie sexu z prezerwatywą pełną spermy w mojej szparce wogole mnie nie kręci, a wręcz przeciwnie. A jak tak dalej będzie to będę tylko o tym myślała czy już miał ten wytrysk i czy jeszcze pozwolić mu na ruchadnie mnie bo będę sie obawiała że coś wypłynie...

Masz racje że się zastanawiasz. Zapytaj go czy nie lepiej gdybyś brała tabletki a on mógłby bez prezerwatywy kilka razy dochodzić (bo co w tym złego).

Chyba rzeczywiście w jego przypadku lepsze byłoby gdybym brała tabletki. Nie byłoby takiego stresu ani z mojej strony ani z jego. Chociaż narazie nie chcialam ich brać bo nasze okazję do sexu są niewielkie. I mało sie kochamy więc myślałam że prezerwatywy wystarczą na początek. Ale pomyślimy o tym:-)

Gość hyeyhedhdh
dzieci popierwsze proszę o niewypowiadanie się kobiet o tym czy facet czuje czy nie ,że ma wytrysk a po drugie jasne ,że może mieć trochęspermy bez wyrysku, ale tu chodzi o pełny wytrysk , nie ma takiej możliwości ,żeby facet się spuścił i tego nie czył :))

Gość victus
jest taka możliwość ja czasem tak mam jak powstrzymuje kilka razy

Gość hyeyhedhdh
i co wtedy ?

No właśnie co wtedy? Jak sie czujesz?

Gość hyeyhedhdh
kobieto a co cię tak niepokoi poza tym , coś pisałaś wczoraj ..... \

Tak pisałam... Ale nie dokończyłam. Napisałam o tym niedawno w innym temacie na erotycznym.

Gość hyeyhedhdh
faktycznie dziwne a co on na to ,dlaczego nie może skończyć ?