Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewkowepole111

co by poradzila Anthea Turner?

Polecane posty

Gość marchewkowepole111

Czym wywabic plamy po marchewce? rozszerzam diete maluchowi i prawie w kazdym nowym daniu jest marchewka. maly albo dobrudzi sie podczas jedzenia albo mu sie uleje jakis czas po. wszystko jest w marchewkowych plamach. probowalam juz vanish, gotowania w pralce - nic nie dziala. blakna, ale wciaz sa. czego wy uzywacie i czy dziala?

Sok Marchewkowo-bananowy- Domowe sposoby: Świeże plamy zlewamy długo i dużą ilością gotuj namoczyć w ciepłej maślance, a potem wyprać. Jeśli i to nie pomogą sokiem z cytryny i spłukać ciepłą wodą

Gość ariel w plynie odplamiacz tani
i skuteczny tylko trezeba troszke pomoczyć

Gość marchewkowepole111
dzieki. sprobuje maslanka i cytryna. odplamiacz ariel? nie widzialam takiego. czy to jest w spray'u? musze sie rozejrzec w sklepie

jeszcze lepsze recenzje ma od ariela odplamiacz z biedronki oxy/oxi czy jakos tak.duzo,tanio i podobno skutecznie

http://www.marketiker.pl/domowe/8611-ariel-professional-odplamiacz--plyn.html jest w sprayu i plynie tez i nawet w proszku. osobiscie polecam w plynie. mocze w nim ubranka, kocyki raz na jakis czas i super je odswieza, kocyki wygladaja jak nowe. plusem jest to ze po praniu nie zostawia zapachu dziwnego jak vanish i rzeczy nie są obślizgłe. plamy tez usuwa super i cena przystepna az sama sie zdziwilam ze taki tani hehehe

w sumie chyba mialam tez kiedys ten oxi z biedronki w takiej wielkiej bialej butli i tez byl dobry, moze sprobuj najpierw ten oxi (nie wiedzialam ze to z biedronki bo mama kupowala) i jesli to ten sam to jestem pelna podziwu ze tak swietnie sbie radzi z plamami;)

Gość niuu
marchewkowe plamy to najlepiej wyprać i na słońcu wysuszyć -znikają idealnie.

Gość Podobnie
Marchewka tylko na mocne słońce i plamy znikają błyskawicznie. Moczyłam chyba z tydzień czasu w odplamiaczu i nic, a później znalazłam ten pomysł ze słońcem na kafe i jestem zachwycona.