Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobomat24

mój smutny uczuciowo żywot. jak przetrwać?

Polecane posty

Gość kobomat24

Hej mam 24 lata jestem od 4 lat z facetem... Ale teraz on jest dla mnie oschły od jakiegoś czasu, źle mnie traktuje:( Rozstałabym się z nim, ale boję się, że zostanę sama, że już nikogo nie znajdę. Inni w wieku 24 lat mają męża, dzieci, a ja zostanę z niczym:( Dobrze, że mam chociaż pracę i studia. Może podpowiecie mi gdzie znaleźć kogoś wartościowego w takim wieku?:( Z góry dzięki za komentarze.

Gość takich wy wybieracie
a porządny wartościowy mężczyzna będzie całe życie sam.

Gość jajajja84675894
a gdzie są ci porządni wartościowi? ja takiego właśnie chcę..

Gość klarabrosinska
w TAKIM wieku? :O opanuj sie, gadasz jakbys byla staruszka:O Ludzie ukladaja sobie zycie po 30tce.

Gość jajajja84675894
No ja jestem dopiero po studiach i właśnie uważam że to czas na stabilizację...

Gość Porządni w dużej grupie są
nieśmiali albo po prostu się nie odsłaniają bo porządność nie jest domeną dzisiejszych czasów i nie jest w modzie. Tacy porządni i wartościowi kończą w młodym wieku jako koledzy,przyjaciele i mogą też się przyzwyczaić, że mogą tylko kimś takim być więc nie zagadają pierwsi do myślą, że tylko kolegami i tak tylko będą. Porządni i wartościowi są doceniani zwykle po 30 roku życia kobiety.

Gość ittityiyu
haha ale dogłebna analiza..

Gość dissolved girl
Czas na stabilizację jest wtedy, kiedy spotykamy odpowiednią osobę, a nie wtedy, gdy nam ileś tam latek pyknie. Znam takie, co się hajtnęły, "bo już nigdy nikogo nie poznam" a po paru latach - tragedia, jednak poznały, a tu już mąż, dziecko...

Gość berjika
hej, też za kilka miesiecy skoncze 24 lata i właśnie zakonczyłam mój 3 letni związek, bo czułam się nieszczęśliwa, źle traktowana.Facet mnie wyzywał, podnosił na mnie rękę w kłótni.I czy się boję, że będę sama? Tak, mam trochę takie obawy, ale wiem, ze gorzej by było gdybym z nim została. Wiem, ze zniszczyłabym sobie zycie. Po co na siłę w czymś tkwić, skoro lata lecą i traci się czas na cos co nie daje szczęścia.Zastanów się czy chcesz z tym człowiekeim spędzic zycie. Ludzie później bioirą śluby i zaraz sie rozwodza, po co to wszystko? Lepiej byc samemu jakis czas, bo przynajmniej dajesz sobie szanse na poznanie kogos odpowiedniego, dajesz sobie szansę na prawdziwą miłośc.

Gość kobomat24
Rzeczywiście-trzeba mieć nadzieję na lepsze życie i prawdziwą miłość... ale nadzieja bywa matką głupich...:( poza tym jak myślę o tym co przejdę jak się z nim rozstanę ehh boję się że oszaleje.. puste mieszkanie pustka w sercu i płacz co noc.. ile to może potrwać:(