Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś co dopiera

Kapsułki piorące Ariel Czy warto je kupić?

Polecane posty

Gość coś co dopiera

Testowalam już wiele proszków i nic mi niestety nie dopiera ubrań. Musze namaczać, cudowac a i tak niektóre plamy nie schodzą. Zastanawiam się nad tymi kapsułkami. Czy one są lepsze niż tradycyjny proszek? Może ktoś ich używa i ma porównanie? Sa bardzo drogie niestety i nie wiem czy warto sobie nimi glowę zawracać?

Gość marcelina :::::
Ja przetestowałam te kapsułki i są super. Pranie czyściutkie i pachnące. Tylko ja sobie kupiłam kilka sztuk na spróbowanie .

Gość coś co dopiera
Marcelina dziękuje. Mam w domu stadko kilkulatków i nie mam już sily do tego prania. Namaczam na noc, szoruje, zapieram, uzywam odplamiaczy ale to nic nie daje. Stwierdzilam ze moze trzeba w porządny proszek zainwestować i to coś zmieni. Musze w takim razie zakupić dziś te kapsułki i zobaczę czy coś to da. Choć obawiam się ze ex bialych skarpetek moich dzieci nic już nie uratuje.

Gość marcelina :::::
Białych skarpetek nic niestety nie uratuje:(Wiem coś o tym ,bo sama mam trójkę brudasków. Spróbuj kupić kilka sztuk na próbę ,u nas kosztują 2zł,

Gość coś co dopiera
Ja też trójkę i całą gorę prania :) A gdzie kupowałaś na sztuki? w jakimś konkretnym sklepie?

Gość dfghjkl0987654
lo matko Zamocz biale skarpety w chlorze a potem wrzuc do pralki i wypierz, beda snieznobiale a co do proszku czy kapsulka czy inne badziewie wszystko pierze tak samo, placisz tylko za reklame, to zalezy od czego sa te plamy, kazda plame inaczej sie spiera, cudownego proszku nie ma, ja kupuje proszek w lidlu albo biedronce i jestem zadowolona, nasze krajowe tez sa dobre.

Gość coś co dopiera
Mocze na noc w wybielaczy a kolorowe w odplamiaczach. Też mam proszek z lidla ale mi jakoś wlaśnie nie dopiera. A plamy z czego? Nie wiem z czego z blota, trawy, owoców, krwi, mokrego piasku, sadzy, jedzenia różnorakiego. Chyba wszystkie możliwe. Kiedy wieczorem zbieram ich ciuchy po calodziennej zabawie na podwórku to wyglądają jak jedna wielka plama i na prawde nie mam możliwości siedzieć i rozmyślać ktora jest z czego.

Gość dfghjkl0987654
na kolorowe pranie kup -vanish- najlepszy odplamiacz i nie spiera koloru na biale tylko chlor- wszystko bedzie snieznobiale, oczywiscie razem z proszkiem. szkoda pieniedzy wyrzucac na ariele, persile itd, tez nie dopierzesz.

Gość asta vista
nie warto to samo co kazdy plyn tylko kapsulki, i za kazde opakowanie placisz. reklama dzwignia handlu

Gość białe rzeczy przed praniem
zamocz w ace w wybielaczu, jak dostosujesz się do instrukcji na opakowaniu to na pewno Ci wybieli, wiem bo ostatnio nową białą bluzkę wybrudziłam od farby czarnej do włosów i jak w kolorów za nic farba nie puszczała tak jak białą bluzkę zamoczyłam w ace na pół godziny, później do pralki wrzuciłam to wyciągnęłam bez żadnych plam, jak nową. Tak samo białe skarpetki też przed praniem namaczam w ace i są białe. Co do kapsułek to cudów się nie spodziewaj, owszem moze pachnie pranie ładnie i nie trzeba używać płynu do płukania ale to taki pic na wode i szczerze mówiąc lepiej proszek dopiera. Ja kapsułki używam jedynie do ciemnych rzeczy bo często mi pralka zostawiała białe ślady na ciemnych ubraniach ale żeby prały jakoś super to nie zauważyłam

Gość coś co dopiera
Jestem po zakupach. Mam kapsulki ariela fioletowe mam też jakiś odplamiacz z lidla i wybielacz Ace. Ace już kocham milością dozgonna. Zamoczylam na 10 minut sukienkę potworka która miala iść na szmatki bo taka byla wyplamiona i nawet pranie z praniem wstepnym jej nie dalo rady. Po 10 minutach wyjęlam bielusią sukieneczkę ani sladu plam! A sukienka byla z czerwonymi aplikacjami i o dziwo nic im sie nie stalo. Chlor ich nie zniszczył. Zachęcona sukcesem potraktowalam tak wszystkie rzeczy biale które mialy plamy i ex biale skarpetki. Wszystko bielusie. Jedyny minus to to ze ręce mi śmierza tak że aż na wymioty zbiera a niczym domyć tego nie mogę. Nawet cytryna nie dala rady. Nastepnym razem wezmę rękawiczki. Wlasnie testuje kapsulkę. Pierwsza w moim zyciu. Napisze oczywiście jakie wrażenia jak tylko skończy się prać. W każdym razie ACE zagości w mojej pralni na dlugo!

Gość do Autorki topu
napisz koniecznie, bo też się przymierzam do kupna.

Gość gość
WON KvRWO SPAMUJĄCA G***O SRAJETEM!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Zwieksz temperature prania ;s

Gość gość
dzięki za informację o promo!!!!

Gość Marysia58
Witam. Zostałam ambasadorką Ariel i Lenor i z całego serca mogę wszystkim polecić kapsułki Ariel, pranie staje się czyściutkie i pięknie pachnie, moje znajome z którymi przeprowadzałam rozmowy też były zachwycone więc warto zaopatrzeć się w te kapsułki. :)

Gość tersta
Sądze, że tak! Porównywałam z innymi kapsułkami i co mnie osobiście bardzo zachwyciło to to, że rozpuszczają się całkowicie i nie pozostawiają lepkich śladów w pralce i na ubraniach. Pranie genialnie się dopiera! Nie musisz używac osobno odplamiaca (który ja wiecznie przelwałam i marnowałam go pełno). Bierzesz kapsułkę wrzucasz do pralki, wkłądasz pranie i tyle. Zero dozowania, zero odmierzania i zastanawiania się co jest do białego a co do koloru. Jak pierzesz często to zauważysz oszczędności przy kupnie kapsułek. No u mnie w domu Ariel 3 w 1 zrobił ogromną rewolucję :) Dodaj troszkę płynu do płukania Lenor a będzie twoim ubraniom ślicny zapach towarzyszył przez cały dzień :)

Witam, ja od kąt spróbowałam kapsułek do prania, to wiem, że już nigdy nie będą używała proszku, że czasem zostawał on w zbiorniczku, z kapsułkami nie ma tego problemu. poza tym kapsułka to już płyn i proszek w jednym. Poza tym takie pranie świetnie pachnie i jest dobrze wyprane.

W klubie Everyday me można teraz przetestować kapsułki. Jak ktoś jeszcze nie próbował a ma wątpliwości to warto spróbować :) Ja piorę już od dawna w kapsułkach i bardzo je sobie chwalę. Dopierają pranie, ślicznie pachną, zwłaszcza te z dodatkiem płynu do płukania. No i nie trzeba nic odmierzać, wystarczy wrzucić kapsułkę do bębna. Uważam też, że kapsułki są o wiele lepsze jeśli chodzi o żywotność pralki, nic się nie osadza, jak w przypadku proszku do prania. Z czystym sumieniem mogę je polecić :)

Gość gość
ja tych akurat nie miałam bo jeszcze jak używałam proszków to zawsze byłam wierna persilowi i przy kapsułkach też tak już zostało, dużą różnicę widzę jednak jeżeli kapsułki są produkowane na nas a nie na Niemcy więc dla pewności zamawiam w http://sklepzproszkami.pl/ i za każdym razem jestem zadowolona z jakości

Gość pumka3
Według mnie to właśnie kapsułki surf będą najlepszym rozwiązaniem, wiele dobrych opinii na temat tego produktu czytałam. Kapsułki dopierają pranie i na dodatek nadają im świeżości i zapachu, który roznosi się po całym mieszkaniu. Wydaje mi się, że własnie w takie rzeczy warto zainwestować :)

Gość Klex
Dnia 8.08.2012 o 23:06, Gość coś co dopiera napisał:

. Napisze oczywiście jakie wrażenia jak tylko skończy się prać. W każdym razie ACE zagości w mojej pralni na dlugo! 

no i nie napisałaś a już 7 rok mija