Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suwnicowa

podszywy w starym stylu ( 2008 rok)

Polecane posty

Gość suwnicowa

gdzie one się podziały?

Gość suwnicowa
tate wchodzi mi do wanny i każe szukać potwora z loch ness!

Gość suwnicowa
rano, przed wyjściem do szkoły płuczę jamę ustną spirytusem salicylowym i chucham kolegom opowiadając jak ostro wczoraj znów pochlałam :classic_cool:

Gość suwnicowa
i oto chodzi. więcej więcej!

Gość suwnicowa
wał z kołdry każe mi spać na podłodze, dopóki się nie umyję.... nie umyję się, niech wie, kto rządzi w tym związku :classic_cool:

Gość suwnicowa
na półkotapczanie, czy też w alkowie zawsze mnie tate pojedzie po rowie bezpruderyjnie, szybko, raptownie zębami drastycznie ściąga mi spodnie z lubrykantami też się nie pieści nie baczy na me ogromne boleści i władczy jak lew, dominujący alkoholem i kupą jeszcze pachnący sam jednym ruchem ściąga galoty po czym uderza w brutalne zaloty ruchem raptownym zrywa mi majtki i kryć zaczyna jak ogier wartki wielką buławą zwiery rozrywa ach piecze, boli, parzy jak pokrzywa lecz na me jęki nie zwraca uwagi za nic nie wyjmie swej wielkiej lagi i głosem stanowczym krzyczy: do miecza tu nie ma sensu z nim się sprzeczać i finiszuje w końcu potężnym ładunkiem odwraca się, odchodzi, popija trunkiem patrzy, że trzęsę się jak osika rzuca więc na osłodę paczkę słonecznika na społeczeństwie się odbiję, powtarzam z uporem na stulejarskim forume zostanę moderatorem!

Gość obcasik
ja walę, ale tu poyeby nieraz siedzą :O