Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze_wolnosc

PRZEDWCZESNY WYTRYSK-pomocy!!!!

Polecane posty

Gość kubaxu85
jeśli chodzi o PW to mam w tym spore doświadczenie, bo ok 3 lata się z tym męczyłem, aż w końcu, jedne tabletki mi pomogły. Oczywiście przedtem brałem tyle innych środków, że szkoda gadać, kaasy tyle wydałem na kremy, spraye i inne gowna, że nie chcesz wiedzieć. Generalnie trzeba niestety być cierpliwym i przyjmować je regularnie, bo masa ludzi nie widzi efektów po krótkim okresie czasu i rezygnują ;-/ jak będziesz brał je systematycznie to ci w końcu pomogą, bo kumpel mój stosował i miał efekty później, ale mu pomogły. Ja miałem pierwsze efekty po ok miesiącu, ale po 3 miesiącach już dawałem radę ok 25 min co wydaje mi się niezłym wynikiem, patrząc na to, że wczesniej dawałem radę ok 3 min. Ja je kupowałem osobno więc trochę kasy straciłem, jakbym wiedział wcześniej to bym kupił od razu zestaw. To było już jakiś czas temu, dziś efekt mam trwały, więc nie pamiętam tej nazwy tabletek, ale zaraz postaram się poszukać

kubaxu 85 bo to jest tak - brałes kremy i tabletki i one działają - poczekaj jak będziesz miał 70-80 lat to zobaczysz że jest opóźniony (to efekt działania leku);))

Gość nie ma czegoś takiego jak
przedwczesny wytrysk tylko jest to postrzegane jako coś nieporządanego ze względu na kobiety

a jak jesteś długodystansowcem to będą uważać, że masz problem z dojściem

Gość kubaxu85
ok, z tego co wiem to były orgasm control, choć nie jestem pewny, bo to ok kilka lat temu było, ale patrząc na opinie to raczej one, tutaj masz linka od razu do dystrybutora http://intymnosc.pl/aff/offer,143/orgasm-control-60tab-pelna-kontrola-p-740.html bo jest masa podróbek

Jasne - facet, który wejdzie, wykona trzy ruchy frykcyjne to skarb. Nie przejmujcie się chłopcy - lubimy takich. Co tam nasze potrzeby! Spuszczajcie się w 10 sekund! :)

Gość kfamske;
vera lynn na twój widok to nawet nie muszę wkładać, spust mam odrazu

wasze potrzeby potraficie sobie zaspakajać jak nie z tym to z innym a tabsy to tabsy