Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doti:)

Skrócona szyjka,rozwarcie na 1cm, kiedy porod?

Polecane posty

Witam tak jak napisalam wyzej mam skrócona szyjke i rozwarcie na 1cm...boli mnie krocze od wczoraj w nocy mialam momentami mocne skurcze mam ogromnie dużo bialawego śluzu i od rana boli mnie brzuch jak na miesiaczke...kiedy moge spodziewac sie ze to juz? powiedzcie jak u was bylo...chciala bym juz miec to za soba i aby moja kruszynka byla ze mna:)

Gość Seppia
Doti, może już, może za tydzień. Nigdy nic nie wiadomo.

Gość Seppia
A po co chcesz przyspieszać? Jesteś po terminie czy co? Jak jesteś zniecierpliwiona, to zajmij się czymś po prostu...

Gość mama roczniaka
ja 2tyg przed terminem porodu mialam rozwarcie na 2cm. tez myslalam ze moze urodzeprzed terminem ale niestety, urodzilam 9 dni po terminie po drugiej kroplowce:O

nie jeszcz nie jestem po...bo juz jestem zmeczona te upaly wykanczaja po prostu...zajmuje sie caly czas... to jednak czekam i sie na nic nie nastawiam:)

Gość Seppia
Termin masz za 9 dni!! Z czego z 5 możesz przenosić, wiec toretycnie mozesz urodzic za 2 tyg!! Czekaj spokojnie i juz! :)

Ja z rozwarciem 2cm chodzilam od 38tyg. I faktycznie chodzilam, sprzatanie mycie okien i spacery po schodach- corka urodzila się 10dni po terminie czyli. 42tydz także wszystko zalezy od tego kiedy dziecko zechce wyjsc:)