Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Only Free Password

Moje nikle piersi

Polecane posty

Gość Only Free Password
Dziekuje za kulturalne wypowiedzi, obawialam sie , że zostane zjechana :)..troche zrobilo mi sie lepiej na duszy, mimo, że większośc pisze tak by nie zdołować mnie bardziej:*

Gość wołanie na puszczy
masz bardzo ładne kształtne piersi i nie słuchaj żadnych krytyków, którzy sięnaoglądali zdjęć robionych w "fotoszopie". Człowiek jest asymetryczny. Nie widziałem dwóch jednakowych piersi, ZAWSZE sąjakieśróżnice: kształt, odchylenie, wielkość. jak sięprzyłoży lustro do połowy twarzy to okaże sięże w odbiciu jest jakaśinna osoba nie do poznania. Twoje piersi mają łądny kształt i na pewno dotykanie i głaskanie ich sprawi Twojemu facetowi dużo przyjemności bo Twój sexapil jest przede wszystkim w Twojej głowie. A jeśli on tego nie rozmumie i patrzy na Ciebie przez pryzmat piersi to zmień czym prędzej.

Gość martius
Nie można przesadzać. Badania pokazują, że mężczyźni przede wszystkim patrzą na twarz kobiety, potem jest talia, a piersi plasują się gdzieś na końcu.

Gość jan_090909
A mnie się podobają- uwielbiam małe piersi...

Gość Only Free Password
wołanie na puszczy, ja wiem, że sexapil jest w głowie, w ruchach kobiety ale fajnie jest mieć fajne piersi, żadne giganty takie małe C większe B:) czy nawet B..jedynie z nóg jestem zadowolona bo są proste i kształtne...moje samopoczucie trochę wzrosło:)...choć nieraz zdarzały się niewybredne komentarze odnośnie moich piersi, zwłaszcza na plaży co sprawiło, że umieściłam tutaj zdjęcie piersi celem chyba większego zdołowania. Ale jest jak jest

Gość jan_090909
Only Free Pasword...mnie odrzucają dziewczyny z dużym biustem. Małe jest piękne.. Napiszesz do mnie na maila...? bieszczadblues@gazeta.pl

Gość jan_090909
Z Wawy....25

Gość Jao24
Rano Kawka wieczorem Żubr.

Gość jan_090909
A Ty..? Może lepiej mailowo pogadamy?

Gość Only Free Password
ja tez 25, ok a moze na gg