Gość hmm proszę nie olejcie mnie i Napisano Sierpień 8, 2012 proszę o podpowiedź ile może mieć z 400gram leczo z: papryka, marchewka, fasolka, cebula i kiełbasa? kiełbasy mało i chuda ale nie mam pojęcia jak to polczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiska zwykla 0 Napisano Sierpień 8, 2012 100 gr ma 450 kcal 200 gram. 900 kcal 300 gram. 1350 kcal 400 gram. 1800 kcal Po co to jadlas na diecie? Papryke? Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiska zwykla 0 Napisano Sierpień 8, 2012 A dalas smietane czy jogurt ? Jak smietane to wiecej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaoakaa Napisano Sierpień 8, 2012 http://www.ilewazy.pl/ oblizcysz tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość proszę nie olejcie mnie i Napisano Sierpień 8, 2012 dzięki za ile waży :D a co wczsześniejszej odpowiedzi to od kiedy do leczo daje się śmietane czy jogurt? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalaoakaa Napisano Sierpień 8, 2012 nie ma za co :) ja jak byłam na kaloriach ,to tam sprawdzałam i i bliczałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach