Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NNuda

Nowa sonda dla Pań

Polecane posty

Gość NNuda

1. Wiek 2. Wymiary: biust/talia/biodra 3. Stan cywilny 4. Co jest dla Ciebie tabu. Wyjaśnij? 5. Czy jestes fetyszystką. Jeżeli tak, co jest Twoim fetyszem? 6. Najbardziej zboczona rzecz jaką zrobiłaś w seksie? 7. W skali od 1-10 jak jesteś zboczona? 8. Jak często się masturbujesz? 9. Sposób/y masturbacji? 10. Najwygodniejsza ppozycja do masturbacji? 11. jak oceniłabyś swoje ciało w skali od 1-10. Co byś w nim zmieniła a co Ci się najbardziej podoba? 12. Co sądzisz o swojej cipce i buście? 13. Co lubisz w facetach a czego nienawidzisz? 14. Twoje preferencje co do wielkości penisa. Długość i grubość? 15. największy penis z jakim miałaś doczynienia? 16. Z jakiej wielkości penisem chciałabyś spróbować? 17. Jak sadzisz jaką głębokość ma Twoja pochwa?

Gość ojejku!
1. Wiek 37 2. Wymiary: biust/talia/biodra 98/89/109 3. Stan cywilny Wolna 4. Co jest dla Ciebie tabu. Wyjaśnij? Trudności w osiągnięciu orgazmu - nie lubię się tłumaczyć, a poza tym przekonałam się, ze zwykle nie warto się zbyt otwierać przed facetem. 5. Czy jestes fetyszystką. Jeżeli tak, co jest Twoim fetyszem? Nie jestem fetyszystką, ale podobają mi się faceci w eleganckich garniturach, zwłaszcza kamizelki i koszule z mankietami na spinki. Oraz podnieca mnie policzkowanie faceta podczas seksu. No i mam skłonności do młodszych facetow :P. - w wieku 18 lat miałam romans (platoniczno-poznawczy) z 15-łatkiem, kilka lat później wakacyjny romans z 16-latkiem, rok później w tym samym miejscu z jego kolega, jakiś czas potem kilka epizodów z 17-19 latkami a ostatnio, tzn nie tak ostatnio, bo 2 lata temu z 28-latkiem, wiec to nie jest objaw starzenia się :D Poza tym są pomniejsze fascynacje ale daleko im do fetyszu. 6. Najbardziej zboczona rzecz jaką zrobiłaś w seksie? Kiedyś (lata temu, jeszcze w liceum) kumpel pokazał mi filmik z animal-seks, byłam trochę napalona wtedy na tego kumpla więc hormony buzowały, wyszło tak, ze kiedy wróciłam do domu zaczęłam się masturbowac i w pewnej chwili posmarowalam sobie cipke nutella. I dałam mojemu psu polizać, żeby zobaczyć jak to jest. Było nijako, poczułam się zażenowana własna głupota i tyle wrażen. :D 7. W skali od. 1-10 jak jesteś zboczona? Chyba wcale. Zależy co rozumieć przez "zboczenie". 8. Jak często się masturbujesz? Raz, dwa razy w tygodniu. 9. Sposób/y masturbacji? Prysznic, wibrator, czasem inne gadżety, palce. 10. Najwygodniejsza ppozycja do masturbacji? Kleczac w rozkroku lub leżąc na boku. 11. jak oceniłabyś swoje ciało w skali od 1-10. Co byś w nim zmieniła a co Ci się najbardziej podoba? Kiepsko. Może na 4. Jestem bardzo blada i nie mogę się opalac. Denerwują mnie bardzo widoczne na takiej skórze wypryski i przeswitujące, niebieskie żyły. (na szczęście mnóstwo facetów ma to samo :P) Duży brzuch - wolałabym tyc na biodrach, zbyt masywne nogi - zawsze miałam nogi potezniejsze od moich koleżanek - właśnie nie grube, a masywne - mam gdzieś, ze mogłabym udami udusic faceta, wolałabym, żeby były szczuplutkie jak u sarenki. Najbardziej mi się podobają moje usta, piersi i stopy - bo są duże i ksztaltne :D 12. Co sądzisz o swojeij cipce i buście? Są OK. Piersi swoje uwielbiam a wygląd cipki jest mi obojętny. Ma działać, a nie pięknie wyglądać. 13. Co lubisz w facetach a czego nienawidzisz? Lubię kiedy facet jest inteligentniejszy ode mnie. Wiedza i kreatywność działają na mnie jak afrodyzjak. Chyba moim największym kompleksem jest brak wykształcenia, dlatego może tak bardzo cenie to u innych. Facet głupszy ode mnie staje się aseksualny w moich oczach. Lubię poczucie humoru. Nie znoszę facetów tępych, chamskich, Cwaniaków, narcyzów, facetów naduzywajacych alkoholu, homofbow, ksenofobow i pedantow. 14. Twoje preferencje co do wielkości penisa. Długość i grubość? Wystarcza mi ok 11 cm w obwodzie i długości. Wszystko co ponad to to bonus, ale długośc powyżej 16-17cm bywa kłopotliwa - czasem czuje uderzenia o szyjke macicy co bywa bardzo bolesne. 15. największy penis z jakim miałaś doczynienia? Nie umiem powiedzieć jakie mieli rozmiary więc chyba wszyscy mieścili się w typowej średniej europejskiej. 16. Z jakiej wielkości penisem chciałabyś spróbować? Nie mam parcia na wielkość penisa, lubię jak ma dużą glowke i jest dość gruby u podstawy. Może być lekko wygiety w gore wtedy fajnie czuć jak główka ociera się o ścianki pochwy. 17. Jak sadzisz jaką głębokość ma Twoja pochwa? mniej niż 18 cm. Tyle ma wibrator, mieści się, ale trochę na sile, nakretka przy bateriach się nie mieści :P

Gość Nnuda
To się nazywa szczere wypełnienie sondy. Dzieki Ci o Pani. Może jeszcze ktoś odważny?

Gość ojejku!
To moze ty sie teraz zrewanzuj czyms pikantnym o sobie? :P

Gość dhgjjdk
1. Wiek 33 2. Wymiary: biust/talia/biodra 96/58/80 3. Stan cywilny panna 4. Co jest dla Ciebie tabu. Wyjaśnij? nie ma 5. Czy jestes fetyszystką. Jeżeli tak, co jest Twoim fetyszem? nie jestem 6. Najbardziej zboczona rzecz jaką zrobiłaś w seksie? nie robie rzeczy zboczonych, chyba 7. W skali od 1-10 jak jesteś zboczona? jestem bi, ale to chyba nie zboczenie 8. Jak często się masturbujesz? codziennie 9. Sposób/y masturbacji? nie bedziesz walic konia przy opisie 10. Najwygodniejsza ppozycja do masturbacji? wygodna 11. jak oceniłabyś swoje ciało w skali od 1-10. Co byś w nim zmieniła a co Ci się najbardziej podoba? zmniejszylabym biust 12. Co sądzisz o swojej cipce i buście? biust jest za duzy 13. Co lubisz w facetach a czego nienawidzisz? w sexie czy w ogole? 14. Twoje preferencje co do wielkości penisa. Długość i grubość? 16 / nie wiem 15. największy penis z jakim miałaś doczynienia? 19 16. Z jakiej wielkości penisem chciałabyś spróbować? starczy obecny 17. Jak sadzisz jaką głębokość ma Twoja pochwa? kilka cm

Gość onaaaaa56yb
1. Wiek 35 2. Wymiary: biust/talia/biodra 86/75/95 3. Stan cywilny mężatka 4. Co jest dla Ciebie tabu. Wyjaśnij? animal sex itp. 5. Czy jestes fetyszystką. Jeżeli tak, co jest Twoim fetyszem? nie 6. Najbardziej zboczona rzecz jaką zrobiłaś w seksie? Połknełam spermę 7. W skali od 1-10 jak jesteś zboczona? 10 8. Jak często się masturbujesz? codziennie 9. Sposób/y masturbacji? wibrator, palce itp 10. Najwygodniejsza ppozycja do masturbacji? na wznak 11. jak oceniłabyś swoje ciało w skali od 1-10. Co byś w nim zmieniła a co Ci się najbardziej podoba? 8, biust 12. Co sądzisz o swojej cipce i buście? c ok biust za mały 13. Co lubisz w facetach a czego nienawidzisz? Nienawidze chamstwa 14. Twoje preferencje co do wielkości penisa. Długość i grubość? 20 cm / 18 cm 15. największy penis z jakim miałaś doczynienia? 22 cm 16. Z jakiej wielkości penisem chciałabyś spróbować? 25 cm 17. Jak sadzisz jaką głębokość ma Twoja pochwa? ok 25 cm

ona57 Wytłumacz mi jak pochwa może mieć 25cm? Jestem stud. med. i z tego do mnie uczyli pochwa osiąga średnio 8cm. Niekiedy rozmiary dochodzą do 14 ale to jest max. To jest nierealne 25 cm :) koleżanka wyżej napisała, że przy dłuższych członkach czuje odbijanie o szyjke macicy - to prawda :)

Gość gość
1. Wiek 39 2. Wymiary: biust/talia/biodra 96/78/102 3. Stan cywilny męzatka 4. Co jest dla Ciebie tabu. Wyjaśnij? nie mam tematów tabu 5. Czy jestes fetyszystką. Jeżeli tak, co jest Twoim fetyszem? jestem, uwielbiam męskie dłonie i głos oraz ładny usmiech 6. Najbardziej zboczona rzecz jaką zrobiłaś w seksie? nie pamietam 7. W skali od 1-10 jak jesteś zboczona? 6 8. Jak często się masturbujesz? czasem codziennie 9. Sposób/y masturbacji? zaciskanie ud dlatego moge to robbic wszędzie:D 10. Najwygodniejsza ppozycja do masturbacji? siedzaca 11. jak oceniłabyś swoje ciało w skali od 1-10. Co byś w nim zmieniła a co Ci się najbardziej podoba? 8 12. Co sądzisz o swojej cipce i buście? cipka ciasna, miesista, biust nieduży ale jędrny 13. Co lubisz w facetach a czego nienawidzisz? lubię inteligencje poczucie humoru i pogodę ducha oraz piękny głos, nie znoszę cwaniaków, arogantów i dzieciaków 14. Twoje preferencje co do wielkości penisa. Długość i grubość? max 18 długosci 15. największy penis z jakim miałaś doczynienia? 20 cm/bolesny 16. Z jakiej wielkości penisem chciałabyś spróbować? taki jaki mam w domu 17. Jak sadzisz jaką głębokość ma Twoja pochwa? myslę ze 18 cm

Gość kolejny gość
same stare raszple 😭