Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moskitooos

Prezerwatywy kupione na allegro.

Polecane posty

Gość moskitooos

Czy ktoś kupował? Przyznam,że trochę się boję. Po pierwsze czy to dobre gumki?Nikt dla zabawy nie uszkodził?Po drugie mieszkamy z mężem z moimi rodzicami i nie chciałabym żeby wiedzieli że o zakupie 100sztuk prezerwatyw:D Kusi mnie zakup bo wychodzi mega tanio! A jednak trochę nam tych gumek idzie:/ Możecie poelcić jakiegoś konkretnego sprzedawce?

Gość moskitooos
Czy te prezerwatywy pakowane są pojedyńczo? Przychodzi w dyskretnej paczce? Co myślicie o zakupie gumek w necie?

Gość facet2208
czesc :) Ja na allegro kupywalem juz pare razy po 50 szt teraz kupilem pare dni temu 100szt i bede kupywal nadal ;] gumki jak kazde inne tylko ze taniej bo ktos kupuje hurtem w opakowaniu luzem po 100szt a nie takie po 3szt i pozniej sprzedaje na allegro , bierz smialo!!

Gość kichanka
My też z mężem kupujemy na allegro.. zawsze to taniej :) durexy jak durexy.. nasze przyszły w białej kopercie bąbelkowej..

Gość takaona*
Ja od dłuższego czasu kupuję na Allegro. Zasze wszystko jest OK , dobrze spakowane nie widać co jest w środku. Moje paczki często są u sąsiadów bo jestem w pracy dlatego trochę się obawiałam jak będzie z tymi prezerwatywami ale nigdy nie było problemu:)

Gość notatkiozyciu.pl
Czy dobre? Jeśli tej samej firmy, co w aptece, to czemu miałyby być gorsze?

Gość moskitoos
No wiecie - niby powinny być takie same. Mi mąż powtarza ,że jak ktoś zechce zrobić głupi dowcip i ponakłuwać to zrobi to i w aptece i pakowanie po 3 nic nie daje. Tylko i wyłącznie tego się obawiam. Że ktoś dla jaj obie uszkodzi te gumki:/ Albo,że przy transporcie się uszkodzą...