Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adddaś24

wkurzająca dziewczyna

Polecane posty

Gość Adddaś24

jestem ze swoją dziewczyną od 3 miesięcy ale myślę by z nia zerwać, jest nerwowa , nadpobudliwa, i co ona to nie jest bo studiuje farmacje, jej przeszkadza że ja studiuje ekonomie bo jej zawsze się marzył chłopak po prawie albo medycynie, architekt- serio taka laska. Sam nie wiem czemu już z nią jestem ale jestem juz prawie zdecydowany by z nia zrwać. od roku wynajmujemy razem mieszkanie z tymże ona nigdy nie ma na czynsz, zawsze jej coś barkuje i musze jej dołożyć, ja studiuje zaocznie wiec mam swoje pieniądze zawsze musze jej dokladac, bo jej rodzice daja 600zł na miesiac, nie powiem ze jej nie kocham, kocham i zawsze kochałem, ale nie moge żyć z taka dziewczyną - podoba mi się ale tez nie jest miss, tylko wszelkie niedoskonałości akceptowałem, ale ona jak np. byłem w domu to wysyłała mi zdjecia na fb jakichś naprawdę zajebistych lasek i pytała sie "która ładniejsz ja czy ona" ; jak powiem ze ta laska to automatycznie obraza majestatu, ona płacze ze jej nie szanuje, ze jestem bezczelny itp, jak powiem ze ona jest ładniesza - to ze klamie tylko specjalnie jej tak pisze, wiec musze ją przekonywac ze ona jest ładniejsza- a ona na koniec"no skoro tak mówisz" , albo przysyła mi zdjecia innych lasek i pyta sie co one maja lepsze od niej a co ona ma lepsze- oczywiscie musze pisac wymieniac nos itp ale najlepiej aby wszystko ona miała lepsze, moge czasami napisac ze tamta ma lepszy kształt paznokci to może sie jeszcze tak bardzo nie obrazi czy ona nie jest idiotka?

To rzeczywiście masz przerąbane. No ale cóż niektóre kobiety po prostu już takie są z natury. Tak mi się wydaje. Jeżeli nie potrafisz tego zaakceptować tak jak mówisz to raczej nie ma co się męczyć.

Gość Adddaś24
przepraszam 3 lata jestesmy, tam blad jest

Gość proekozielona
ona ma niskie poczucie wartosci nie wiem, moze wyslij ja do terapeuty a tobie gratuluje cierpliwosci

Gość nie denerwuj się na zapas
Bardzo niepewna siebie dziewczyna, a to jest uciążliwe. Jeśli do tego jeszcze zarozumiała, to już nie przeskoczysz. Razem pewnie długo nie będziecie, bo ciebie ona zamęczy i siebie też. To poniżające jak ci takie foty lasek wysyła i każe się porównywać. Ona jest jakaś niedojrzała emocjonalnie chyba.

Gość Jest idiotką
Miałem trochę podobnie . Zostaw ją .

Gość Adddaś24
ja jej czesto mowie ze nie arto sie porównywać do innych bo człowiek może zwariować, ze sam nie mam siebie za modela, ale się nie porównuje bo dobrze sie czuje w swoim ciele, ale ona - przeciez wiem ze jestem ladna tylko tak pytam. ona jest bardzo zarozumiała