beybe20 0 Napisano Sierpień 8, 2012 A wiec tak mieszkam ogolnie w miescie 50 km od domu na czas studiow ale ze sa wakacje i matka chciala zebym jej pomogl w remoncie to zjechalem do domu. I jestem tu kilka dni a juz mnie matka wku.rwia na maxa. Twierdzi ze modem on neta sie ku.rwa grzeje a on jest lekko cieply no letni tak samo z cyfra plus ku.rwa tez twierdzi ze sie grzeje do ch.uja i wszystko z kontaktu wyłącza nawet telewizor ja pier.dole. Tłumacze ze predzej tym wylaczaniem wszystkiego jej sie spali ten modem od neta czy cyfry a on dalej swoje. Jak bym do sciany gadal ku.rwa ma sie spali to sie spali no ja pie.rdole. Jak mam tu siedziec to jakby kto zycie ze mnie wyssal matka z czasem zrobila sie straszna nie moge jej sluchac jest nerwowa powiesz cos to ona z geba masakra czasami to sie wstydze bo nawet w miejscach publicznych nie potrafi sie zachowac i klnie jak szefc kobieta. Masakra nie wiem co sie z nia dzieje i jak jej pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach