Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena Bytom

Salon Kosmetyczny

Polecane posty

Gość Marzena Bytom

Nie dawno przeprowadziłam się do Bytomia. Możecie mi polecić jakiś dobry salon kosmetyczny w okolicy?

Gość larissaaas
zalezy jaki chcesz miec poziom uslug

Gość Laura144
Marzena mogę ci polecić salon urody Livret mieści się w Bytomiu na ul.Moniuszki 7 Salon ten proponuje pełen zakres usług pielęgnacji twarzy i ciała.Pracują na renomowanych kosmetykach firm takich jak Thalago Ella Bache .Po za tym współpracują z chirurgiem estetycznym więc bez stresu i obaw można u nich skorzystać z botoksu ,wypełniania zmarszczek czy leczeniu trądziku.Salon jest świeżutko po remoncie więc jest czyściutko i bardzo miło.Dla mnie bardzo ważne jest to że w salonie korzysta się z jednorazowej odzieży i można skorzystać z prysznica po wykonanych zabiegach.A na duże wyjścia czy imprezy polecam CI makijaż zrobiony przez Panią Agnieszkę jest rewelacyjna.I na koniec chyba to co najważniejsze ceny mają konkurencyjne w porównaniu do innych salonów proponujących podobny zakres usług . Zresztą więcej dowiesz się bezpośrednio z ich strony internetowe www.livret.pl Ponadto ja korzystałam z ich usług już kilkukrotnie, więc jak masz jakieś bardziej szczegółowe pytania to napisz. Nie chcę bowiem postem tworzyć streszczenia, co robią, jak robią i jak się po tym czujesz. Tak więc napisz konkretnie czego szukasz...

Gość Marzena Bytom
W sumie to ogólnie chciałabym sie zorientować co i jak. Nie ukrywam, że interesuje mnie laserowe usuwanie owłosienia i słyszałam o czyms takim jak bezinwazyjne usuwanie "tłuszczyku" nie wiem jak to się dokładnie nazywa....

Gość Lobbmmjjmd
Ja swój salon znalazłam za pośrednictwem wyszukiwarki www.estibook.pl. Można tam sprawdzić tam, który salon jest najlepszy po opiniach:-)

Gość gość
Mam dobre zdanie o jakości zabiegów w Beauty Skin (kontakt do kliniki w Warszawie i Radomiu jest na https://www.beautyskin.com.pl/. Używają sprawdzonych urządzeń ale też samych preparatów. Ja korzystam z osocza bogatopłytkowego i widać po efektach że osocze jest rzeczywiście dobre bezpieczne pełnowartościowe nie jest to jakiś tańszy zamiennik.

Gość Ulka

ja uwielbiam chodzić do salonu kosmetycznego  i bardzo cenie sobie zabiegi typu  antyoksydacyjne dla cery zmęczonej. Salon do , którego chodzę  znajduję się w Szczecinie http://maestriaklinikaurody.com/  i prowadzi usługi z zakresu kosmetologii Hi-Tech, zabiegów kosmetyczno-upiększających oraz Day SPA.

Gość kasia88

mogę pozytywnie się wypowiedzieć na temat centrum Beauty Skin -beautyskin.com.pl. Mam do nich duże zaufanie jeśli chodzi o epilację Thunderem. Sprzęt high technology bardzo precyzyjny, szybki, tak naprawdę na zabieg muszę się umówić raz na rok i mam problem z głowy, a włosy z nóg 😉

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za odpowiednim salonem kosmetycznym w okolicach Opola polecam www.rehavitalsiolkowice.pl Placówka ta znajduje się w Starych Siołkowicach pod Opolem i ma bardzo ciekawą ofertę.

Gość gość

Warto rozejrzeć się za jak najlepszym salonem kosmetycznym. Jeżeli mieszkacie w Krakowie to wybierzcie się do https://www.artderm.pl/ Tam zawsze spotykam się z miłą i profesjonalną obsługą.

Gość Kasia

Polecam biomax bardzo duża oferta zabiegów a co najważniejsze bardzo staranie i profesjonalnie wykonane jestem zadowolona i polecam! 

Gość gość

Wszystkim osobom mieszkającym w województwie opolskim, które rozglądają się za porządnym gabinetem kosmetycznym polecam rehavitalsiolkowice.pl Tam zawsze spotykam się z profesjonalną obsługą i niezłymi cenami.

Gość gość

Sprawdzony i zaufany salon kosmetyczny to podstawa. Nigdy nie pójdę do niesprawdzonego miejsca. Jeżeli mieszkacie w województwie zachodniopomorskim to polecam wam studio urody vital-studio.pl Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą.

Gość gość

Z mojej strony mogę zaproponować  www.strefa-piekna.pl/. Robiłam u nich makijaż permanentny i wyszło faktycznie bardzo ładnie. Widać, że panie mają do tego rękę, wiedza też jak ewentualnie podpowiedzieć, który makijaż będzie najładniej do danej osoby pasował. Można także zrobić u nich paznokcie.