Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość No i co:/

Nienawidzę swojego ojca! Słusznie? Moim zdaniem TAK.

Polecane posty

Gość No i co:/

Nigdy nie podjął udciwej pracy , robi awantury, pije codziennie, obgaduje nasza rodzinę(wymyślone rzeczy i te które dzieją się w domu) ludziom w sklepie na wiosce i swojej kochanej mamusi która nas nienawidzi ale w oczy ładnie mówi, wyzywa mamę np od kurwy dziwki szmaty i mnie często też tak, zdażyło mu się udezyc kogoś nie raz, kradnie pieniądze np ostatnio bratu ukradł 50zł , ciągle kłamie i wymyśla,jak już dostatnie jakąś dorywcza robotę na dzień , dwa lub coś do domu przyniesie np zakupy to i tak wygaduje że tyle od niego dostaliśmy, niczego się nie dorobił . Mieszkamy w domu mamy , na samochód nas nie stać bo tata nie pracuje, gdyby nie pomoc rodziny to by ciężko u nas było choć i tak jest już ciężko. A mama chyba jest za słaba by go zostawić. I to jest smutne. Bo ciągle jej powtarzam żeby to zrobiła. Wg żal! Nienawidzę tego gnoja. Najchetniej wyslalabym go z jego wiedzmowata mamusią w kosmos. Nigdy mu nie pomogę nawet jakby było że zostanie sam i nie będzie miał nawet kromki chleba! Odemnie nic nie dostanie. Mam do niego taki żal. Nienawidzę z całego serca i najchetniej wyniosłabym się z domu ale nie mam gdzie. Pracuje ale to nie starczy na oplate mieszkania.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować