Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatka3232

alez mialam sen

Polecane posty

Gość aparatka3232

Wstałam wściekła. Śniło mi się,ze mój mąż zdradził mnie z moją koleżanką. W tym śnie umówiliśmy się, ze zamieniamy sie partnerami na jeden numerek. I najgorsze bylo to, że on stwierdził, ze zostanie z nią jeszcze jeden dzien, bo ona go potrzebuje . NIE CHCIAL WROCIC!!!! kurde wiem, ze to byl sen a jednak mi jakos tak zle:(

Gość loliczka
a mi sie snilo ze nie mam wlosow na polowie glowy, moze to byla slaba noc na sny :)

Gość aparatka3232
tez masakryczny sen, ale ten moj byl tak realistyczny, ze wstalam wsciekła i od razu adzwonilam do meza (jest w pracy) i mu opowiedzialam. Smial sie i powiedzial, ze nie mam sie czym martwic, bo nigdy mnie nie zdradzil i nie zdradzi. Cholera, sny to podobno podswiadomosc. o co moze chodic z moja podswiadomoscia???

Gość aparatka3232
czyzbym miala jakies kompleksy??? Wczoraj mialam udany seks z mężem, skąd się biorą takie sny?

Gość Mi sie kiedys snilo
ze moj narzyczony zdradzil mnie z moja kolezanka.Obudzilam sie zaplakana pozniej smialam sie,ze to tylko sen.Kilka dni pozniej dowiedzialam sie,ze mnie zdradzil,ale z jakas obca fladra :) Niby sny to podswiadomosc a jednak czasem sie sprawdzaja.

Gość loliczka
ja tez sie nakrecam snami a pozniej nic z tego nie wynika :)

Gość aparatka3232
nawet tak nie mow!!! W sumie to akurat jestem pewna mojego meza, bardziej niz siebie:) Jestesmy razem15 lat z czego 12 po slubie i nigdy mnie nie zdradzil. Ale po tym cholernym snie mam w sobie taki dziwny niepokój. Jestem nabuzowana. Wstałam i wypalilam od razu 3 fajki. No masakra jakas po prostu

Gość loliczka
mi sie wydaje ze najpierw to sobie czlowiek w glowie mysli a pozniej to sie sni. Mi tak naprawde wypadaja ostatnio wlosy i stad sen o lysinie a Ty moze zazdrosna czasem jestes i Ci sie pozniej sni zdrada ;)

Gość Mi sie kiedys snilo
No wiadomo maz to co innego niz narzyczony :) Wiec jesli mu ufasz to nie masz sie czym martwic.

Gość aparatka3232
moze dlatego snilo mi sie ze akurat z ta kolezanka, bo wczoraj wieczorem z nia rozmawialam przez skype? nie wiem, nie mam pojecia, ale nie lubie takich realistycznych snów!!

Gość vfojol
sny czesto sie sprawdzają,a pewności nie możesz mieć NIGDY że cie nie zdradził :o nie bądź naiwną babą

Gość aparatka3232
akurat pewnosc mam. To predzej ja jego zdradze niz on mnie, no ufam mu na 99,9 %