Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona jeszcze

Spanie na brzuchu po porodzie - od kiedy można?

Polecane posty

Myślę, że to najlepsza pozycja bo nacięte krocze tak nie dokucza ale czy można tak leżeć od razu po urodzeniu?

Gość niuu
a czemu nie?

Gość spałam tak natychmiast jak
wróciłam z sali porodowej. Podobno najlepsza pozycja do "wchłaniania" się macicy

Gość no i co xxx xxx xx
Mnie na poczatku zbyt bolala macica. Jak sie wchlonela to zaczelam spac na brzuchu.

Gość co wyobraźnia podpowie
heh ja tez myslałam że po porodzie będę spać na brzuchu, okazało się że piersi przeszkadzają :D

No ja własnie myślałam że macica będzie boleć i że cos się stanie. Szczerze to nigdy nie widziałam, aby kobiety po porodzie tak leżały, wszystkie plackiem na dupskach ;) Ale skoro można to ja na to jak na lato, czy personel szpitala nie robił wam uwag na ten temat?

Gość niuu
za drugim razem krocze prawie wcale mi nie dokuczało mimo nacięcia ale za to obkurczająca się macica bolała na początku bardzo. Za pierwszym razem było odwrotnie.

Gość spałam tak natychmiast jak
no właśnie lekarz mi powiedział, że świetnie że tak śpię, bo to najlepsza pozycja do wchłaniania. Większość ludzi nie sypia na brzuchu w ogóle, dlatego leżały jak kłody na plecach :) Ja juz nie mogłam się doczekać kiedy urodzę i nareszcie zasnę na brzuszku :)