Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotan amama

idę z dzieckiem na długi spacer ale co dać wtedy do jedzienia ? BŁAGAM POMOCY

Polecane posty

Gość zakłopotan amama

witajcie moja córka ma rok i 11 dni i dzisiaj wybieramy się na długi spacer na plac zabaw z wózkiem obiad je o 13:30 a my po 14 chemy wyjść więc dam jej o 16 deser (kupie słoiczek) i potem po 18 powinna jesć kolację ale ni ewiem czy się wyrobimy... więc może dam jej suchą bułkę ? i biszkopta bo niestety tam gdzie idziemy jest tylko 1 sklep a wędlina tam nie zaciekawa... myślałam żeby wziąć mleko ale i tak córka je mleko mm 2 razy dziennie no czasami raz więc proszę pomóżcie :)

Gość ty w99[
jeszcze używajcie kafeterii by zapytać Polskę czy kupę robić 2 minuty czy 5 minut! kurcze sama nie wiesz co dać dziecku? po co to pchają się w macierzyństwo jak potem samodzielnie ciężko podjąć decyzję:( no żal...

Gość nie zlosliwa pomarancza :)
a co je na kolacje?? jak je wtedy drugie danie to kup sloiczek z drugim daniem i popros gdzies o podgrzanie. jak je kaszke to tez sa z hippa sloiczki z kaszka na dobranoc. moze tez zjesc chrupku, wafelki ryzowe takie dla dzieci, banana. mozliwosci jest duuuzo :)

Gość reklama of course
kromka chleba, bułka, kawałek jabłka, banan.... a tak poza tym masz dziecko ponad rok i pierwszy raz idziesz na dluzszy spacer ??? :-O

Gość Miliana23
bułka dobry pomysł ale do picia też koniecznie coś weż bo jak sie wychasa będzie piła jak niemowle

Gość frrrrrrrrwwww
kup jej zwykla drozdzowke i wez ze soba wode do picia, lub jakis soczek, banan, serek, ewentualnie..parowke, chociaz jestem ich przeciwniczka..

Gość hrhif
mojej rocznej biore mleko i tyle... sloikow nie musisz podgrzwac jesli są w temperaturze pokojowej przechowywane ;)

Gość zakłopotan amama
no tak pierwszy raz idę na tak długi spacer wielkie dzięki :) a wodę oczywiście że wezmę tak samo jak pampersy i chusteczki itp. :) a taka zwykłą drożdżówka to nie za wcześnie dla takiego malca ? czy przesadzam ? bo jej jeszcze nigdy nie dawałam albo jaki serek mogę kupić ? może być homogenizowany np waniliowy ? bo przyznam szczerze że też jej go nie dawAŁAM

Jak masz pojemniki na żywność to weź owoce umyte i pokrojone. Zrób w domu kanapkę i weź ze sobą, możesz wziąć jogurt, banana, drożdżówkę. Jest naprawdę wiele opcji. Miłej zabawy.

Gość hrhif
mozesz dac jej wszystko hehe moja roczna je juz to co ja ;) pzdro

Gość rrrrtuttt
Boże a ty się na biegun wybierasz??!??! Masz roczne dziecko i nie wiesz co dać do jedzenia, na spacer pierwszy raz idziesz. Ręce opadają

Ja polecam jogobellę z owocami. Co do drożdżówki-jak najbardziej,ale uważaj na to z czym jest,nie dawaj z makiem.