Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kjkjkjkj

mleko nastepne babydream 3 czy warto?

Polecane posty

witam .skonczylo mi sie mleko dla dziecka.zapomnialam kupic.do hipermarketu mam daleko.w sklepiku osiedlowym jest tylko bebiko 1 lub bananowe.mam niedaleko do roosmana i zastanawiam sie czy kupic mleko babydream.corka pije hippa mleko.bebilon i nan jej nie sluzyly.czy warto sprobowac te mleko z roosmana? jakie ono jest?do ktorego ze znanych wam mlek jest podobne w smaku?

nie wiem, nie mielismy ale pokieruje sie słoiczkami babydream z tego co pamiętam są tanie ale mają marny skład w sobie w porównaniu z hippem czy bebiko... z mlekiem może być podobnie ale nie mam pojęcia

Gość tommee tippeeeeeeeeee
A wlasnie ze nieprawda i co do sloikow rowniez bo niemieckie normy sa zupelnie inne niz polskie kaszki i mleko tak jak i desery sa mniej slodkie bo niemieckie normy kaza ograniczac cukier w diecie.Mleko ja uzywam dla moich dzieci(blizniaki) od 4 mca babydream bo wlasnie po bebilonie byly kolki po hippie tez nie bylo super i lekarz zalecil najzwyklejsze mleko bez zadnych udziwnien wiec dostali na probe bebiko i babydream i to byl strzal w 10 mleko ma mniej laktozy(sklad jak hippHA) i jest produkowane przez niemiecka HUMANE moi chlopcy pija ,rosna, swietnie przybieraja na wadze i jedza wlasnie desery z rossmana uzywam tez ich pieluszek.

Gość a czemu nie bebiko bananowe
Moja uwielbia to mleko i te smakowe nestle też z miodem i waniliowe. Zwyklego nie chce pić od kiedy skończyla roczek tylko smakowe.

Gość kjkjkkj
wlasnie zastanawialam sie nad bebikiem bananowym ale corka ma 10 msc i nie wiem czy moge dac.ja tez kupuje sloiczki w roosmanie,pyszny jest deser musli jogurtowo truskawkowe.i jest teraz w promocji.190 gr za 2,99.wogole wszystkie desery babydream sa w promocji.kupilam hippa mleko i babydream tez.sprobuje moze jej posmakuje.:)

Gość DoNoSITO
Witajcie , synek pije babydream 3 i jest zadowolony , nie ma problemu z kupkami itp , zastanawiam sie nad bebiko 3 ale po porownaniu skladu ma ono wiecej laktozy i sie zastanawiam czy warto ryzykowac ?