Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratonmousse

czy mozliwe,zeby po czasie zdac sobie sprawe z tego ze sie kogos kochalo?

Polecane posty

Gość ratonmousse

bylismy ponad rok razem,na poczatku byl bardzo zakochany,pozniej cos sie chyba w nim zmienilo i powiedzial ze nie jest pewny swoich uczuc.rozstalismy sie,ale nadal byl kontakt.Po ponad roku mowi ze kocha. czy to mozliwe zeby zdac sobie sprawe z tego po zerwaniu? wczesniej nie byl pewien a teraz juz tak? czy ktos spotkal sie z czyms takim?

Gość jaśka2525
tak przerabiałam coś takiego:)

Gość Pleciuga.
Ja podczas mojego rocznego związku też odczuwałam wielką fascynację, zakochanie, ale zaczęłam się zastanawiać czy to tylko wielkie zauroczenie czy kochanie... później on sam miał takie wątpliwości. A znaliśmy się tyle lat, od gimnazjum, wspólne chwile, najpierw przyjaźń, później to coś... Aż w końcu on zaczął mnie troszkę ranić i po wspólnym dojściu zdaliśmy sobie sprawę, że się nie kochaliśmy i on zerwał. Po zerwaniu przez pół roku dochodziłam do wniosku że to niemożliwe, że go nie kochałam- kochałam go. Tyle razem przeszliśmy... A teraz, po dłuugim czasie gdy znów jestem w związku, dochodzę do wniosku, że to jednak nie było kochanie. Po zerwaniu zawsze są inne odczucia do partnera i sentyment może robić swoje.

Gość ratonmousse
no wlasnie,nie wiem jak na to patrzeć...boje sie rozczarowania,ja go caly czas kochalam i mysle ze kocham,chociaz caly ten rok byl dla mnie okropny,straszna tesknota,zal,niepewnosc,myslenie ze moze sie pomylil,a teraz boje sie uwierzyc:(

Gość jagódka-niebudka
może nie udało mu się z innymi dziewczynami i chce wrócić do Ciebie

Gość ratonmousse
wiem,ze z zadna sie nie spotykal,nigdy nie mial jakiegos powodzenia,cale dnie po pracy spedza w domu.na imprezy etc nie chodzi. nie wiem sama

Gość jagódka-niebudka
aż tak dobrze wiesz co się z nim działo przez ten rok? moim zdaniem nie był pewny swoich uczuć do Ciebie albo chciał się wyszaleć jeszcze a Ty go ograniczałaś

Gość pomarańczlala
Niestety tak.

Gość ratonmousse
codziennie rozmawialismy wieczorem,w ciagu dnia tez,nie wychodzil nigdzie wiec watpie by kogos mial,reki sobie uciac nie dam,ale raczej podejrzewam,ze nikogo nie bylo. kobiety raczej sie nim nie interesuja,a swoj czas wolny woli poswiecac grą etc.chociaz kto wie