Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemnica_on

Hieny, modliszki, czarne wdowy

Polecane posty

Gość wyczerpanażyciem
Z jakiej Ty się bajki urwałeś ? Kobiety to też ludzie, a ludzie są różni, zdarzają się lepsze modele i gorsze... Nie ma ideałów, a już wszystkich kobiet czy facetów nie ma sensu wrzucać do jednego wora. Zdarzają się skrajnie patologiczne modele, jak i ten skrajnie wartościowe. I na pewno nie ma tak że jedne, albo drugie nie istnieją.- podpisuję się pod tym, wkurza mnie mówienie, że wszystkie kobiety są takie same i powtarzam, wg. autora książki o hienach nie istniały zakonnice, tak wynika z tego co mówi

Gość gość
autorze dales z siebie wyssać wszystko to żału i p[isz o sobie ! nbo jesteś tumanem i głupkiem wiemy to , normalny facet ma super kobiete

Gość wyczerpanażyciem
(żona była zachwycona?- nic dziwnego skoro książka jest cała wymierzona w poprzednią żonę;)- która swoją drogą musiała go porządnie unieszczęśliwić...)

Gość gość
Na temat treści napisano tu już wiele. Mnie uderzyły błędy ortograficzne, zwróciliście uwagę?

Gość gość
bo to babska lecące na kase tych nieszczęśnikow :O u nas w bloku taki stary od kiedy wprowadzila sie do niego baba nawet wygladajak czarownica, to zaczal chorowac niedawno mial udar czy zapasc, babsko siedzi z nim bo stary ma wielka emertyture, a ta doi go z kasiory

Gość gość43
Przypomniała mi się książka o największych zbrodniach końca dziewiętnastego wieku. Był tam opis takiej czarnej wdowy. Miała chyba z 20 mężów, każdy nagle odchodził bez pożegnania. Oczywiście wszyscy ci mężowie byli bardzo bogaci. I jak się później okazało wszyscy odeszli w jedno miejsce. Zakopała ich w chlewiku. Majątki oczywiście przeszły na nią. Więc panowie uwaga na czarne wdowy.

Gość gość
up