gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Witam i zachęcam do wspólnego odchudzania na w.w diecie:) ja zaczynam od jutra. Czy ktoś jeszcze? Ja 163cm i 55kg. ZAPRASZAM! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 beaciaa tu jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 jestem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 o właśnie stopkę też sobie zrobię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 miałam ten kapuśniak gotować ale ugotowałam co innego , pozniej napisze co zjem jak bede juz tego pewna a Ty od jutra tak ? ja jutro sobie upiekę chleb z fasol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 tak od jutra. muszę sobie wszystko zaplanować co i jak bo tylko ja na diecie będę a reszta domowników nie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 a może ja też,zawsze to jakaś alternatywa dla chleba ale bez sezamu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 chleb tez upiekę a nawet dwa bo jeden ususzę na bułkę tartą przyda się do niejednej potrawy na tej fazie, a dozwolone będzie można sobie grzanki do zupy zrobić lub polać trochę wymieszanej z oliwą np po fasolce czy kalafiorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 a w jakiej blaszce to pieczesz? ja mam keksówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 kup sobie ( ja kupuje w sieci lewiatan) ale pewnie są wszędzie tez w puszkach w zalewie- soja, ciecierzyca soczewica fasolka czerwona i biała i inne strączkowe , bo tylko je wrzucasz do innych warzyw lub zupy i masz na szybko ja teraz właśnie jem zupę zasypana suszoną czerwoną soczewicą i dodałam soje z puszki, przyprawy ,mnóstwo zieleniny, i bazylii swieżych bo teraz dostępne są i zjadłam talerz i sobie pojadłam bo sycące( można dodać jajko do tego) na twardo ma się rozumieć pózniej pojadę do tesco , więc zaraz zrobię listę potrzebnych produktów żeby były pod ręka jakby co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 piekę w keksówkach na papierze do pieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam odchudzona Napisano Sierpień 9, 2012 haha chleb z fasoli na bułkę tartą haha a to dobre uśmiałam się! czy piekłaś kiedyś ten chleb? mam wrażenie że nie bo ciekawa jestem jak chciałaś uzyskać z niego bułkę tartą a potem piec?! nie piszę złośliwie ale na boga 2 tyg bez panierki a nawet dłużej spokojnie się wytrzyma jak się chce, od czego jest piekarnik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam odchudzona Napisano Sierpień 9, 2012 a od 2 fazy możesz sobie panierować bułką z grahama lub żytniego, otręby też są spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 piekłam i suszyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Zamrozony starłam na tarce a potem wysuszyłam i nie do panierki ale jak pisałam do polania warzyw z oliwą z oliwek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam odchudzona Napisano Sierpień 9, 2012 to smacznego! zbędny dodatek lepiej poczekać do 2 fazy i jeść coś porządnego do tych warzyw i zupy ;) widać masz za dużo wolnego czasu i ciekawe kubki smakowe że robisz takie mieszanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 a jajek można ile się chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 mam urlop wie mam czasu więcej a od poniedzialku do pracy już tak , nie ma ograniczeń co do jajek, chyba że są przeciwskazania od lekarza to mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 menu na dziś 2 jajka na twardo. pomidor, 2 plasterki szynki z indyka pestki dyni i słonecznika, kilka orzechów laskowych zupa z soczewicy i soi z zieleniną galareta z kurczaka mozarella, pomidor bazylia ,polane oliwa z oliwek seren naturalny homo i activia naturakna odrobina kakao gorzkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Fasolowiec już się piecze, miałam chwilkę czasu, a będzie na jutro w sam raz do kawy porannej on powinien stygnąć długo ,więc na rano w sam raz pije 2 kawę już dziś i za godzinkę mniej więcej jadę do tesco na zakupy z listą zakupów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 z tego co czytałam to cola zero lub light tez jest dozwolona na jedynce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no tesz mi! Napisano Sierpień 9, 2012 dozwolona, ale trujaca ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 a ja wróciłam z zakupów.Też zaraz upiekę ten chlebek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość south beach i cola?? Napisano Sierpień 9, 2012 nie róbcie dziewczyną wody z mózgu!! jaka cola na diecie?? to gazowany napój ze słodzikiem dajcie spokój na tej diecie można wiele ale bez przesady żeby sobie coli nie odmówić to już przegięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 ja napisałam tylko ze czytałam że jest dozwolona, na topiku o sb . a nikogo nie namawiam i nawet nie mam zamiaru jej pic ja tez po zakupach, ja pije wode mineralna niegazowana i sok pomidorowy ze swojej spizarni domowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość south beach i cola?? Napisano Sierpień 9, 2012 podaj linka gdzie to pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 blee:)nie lubie soku pomidorowego:)musze domownikom na jutro zupe ugotować,i ksiazka mi doszla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 ktos pytal na jakims forum czytalam ak znajde to ci podam bo czytalam pare topikow nawt sie zdziwilam bo w ksiazce mam ze nie wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 a po co będziesz to udowadniać,przecież napisałaś że tylko CZYTAŁAŚ że można a nie mówisz że na pewno.ja i tak bym nie piła bo gazowanego nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 trudno jest znaleazc jakis wpis jak wertowałam rozne topiki bo szukałam czegos , chyba to bylo na topiku justus ale na duzo wczesniejszych stronach , nie tych ostatnich ja bede jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach