gosik89 0 Napisano Sierpień 9, 2012 ok ja też,a w przyszłym tygodniu będziesz mogła pisać z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 9, 2012 Tak. bede mogla pisac.nie caly czas ale zawsze cos skrobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 witam I co Gosik zaczynasz dziś dietkę ?? ja na razie pije kawę zjem na śniadanie z pomidorkiem i bazylia polane oliwą z oliwek plus oliwki czarne i zielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 mozarellę zjem * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 fasolowiec - ciasto-- zjem na przekaske a na obiad nie wiem co jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 Gosik , daj znac czy robisz diete czy nie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 10, 2012 hej,robie,za mna jajecznica z pomidorami i makrela-powiedzmy,ze bede stosowac tamta diete jak ta prawie taka sama bo czytam ta ksiazke i mai latwiej i mieszam przepisy,nie bede miala czasu od dzis do poniedzialku czesto pisac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 okey , to mnie tez nie bedzie tu do poniedialku bo zabieram sie jutro za dom! zmieniam wystroj wiec nie bede miała czasu za bardzo na neta a w poniedziałek praca, ale zawsze cos napisze , do poniedzialku :\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 10, 2012 a zakupoiłas ta ksiazke?????? ciekawe czy jest duzo przepisow w niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosik89 0 Napisano Sierpień 10, 2012 tak,kupiłam i jest tam bardzo dużo przepisów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 11, 2012 To ja tez zakupie jak bede gdzies w empiku wpadlam na chwilke sie przywitac u mnie menu zgodne z dieta i czuje jakby brzuch troche zmalal zwaze sie po 7 dniach dirty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qpqpqp Napisano Sierpień 11, 2012 to jaka macię diete ? bo mieszacie, zmiencie temat topiku na mż lub coś w tym stylu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qpqpqp Napisano Sierpień 11, 2012 a ten ?? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5313698&start=270 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 11, 2012 weszłam na chwilke bo chciałam zapytac jak bedziesz łaczyc te diety ? jak moze wygladac takie menu? bo np, na sb nie mozna w 1 fazie chleba a tu mozna ( to bedziesz go jesc czy nie? tu mozna watrobke a na sb nie wiec zjesz ja czy nie? pytam z ciekwaosci zjadłam dzis 2 jajka na twardo, 10 dag szynki z indyka, 15 oliwek zielonych i kawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 15, 2012 jak tu cichutko:( gosik co u ciebei nie maialm dostepu do neta jestem dopiero teraz napisz cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beaciaaa 0 Napisano Sierpień 15, 2012 mam kilo mniej :) zmieniłam stopke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach