Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosik89

dieta SOUTH BEACH-ZAPRASZAM od I fazy!!

Polecane posty

witam I co Gosik zaczynasz dziś dietkę ?? ja na razie pije kawę zjem na śniadanie z pomidorkiem i bazylia polane oliwą z oliwek plus oliwki czarne i zielone

hej,robie,za mna jajecznica z pomidorami i makrela-powiedzmy,ze bede stosowac tamta diete jak ta prawie taka sama bo czytam ta ksiazke i mai latwiej i mieszam przepisy,nie bede miala czasu od dzis do poniedzialku czesto pisac.

okey , to mnie tez nie bedzie tu do poniedialku bo zabieram sie jutro za dom! zmieniam wystroj wiec nie bede miała czasu za bardzo na neta a w poniedziałek praca, ale zawsze cos napisze , do poniedzialku :\

To ja tez zakupie jak bede gdzies w empiku wpadlam na chwilke sie przywitac u mnie menu zgodne z dieta i czuje jakby brzuch troche zmalal zwaze sie po 7 dniach dirty

Gość qpqpqp
to jaka macię diete ? bo mieszacie, zmiencie temat topiku na mż lub coś w tym stylu

weszłam na chwilke bo chciałam zapytac jak bedziesz łaczyc te diety ? jak moze wygladac takie menu? bo np, na sb nie mozna w 1 fazie chleba a tu mozna ( to bedziesz go jesc czy nie? tu mozna watrobke a na sb nie wiec zjesz ja czy nie? pytam z ciekwaosci zjadłam dzis 2 jajka na twardo, 10 dag szynki z indyka, 15 oliwek zielonych i kawa

jak tu cichutko:( gosik co u ciebei nie maialm dostepu do neta jestem dopiero teraz napisz cos