Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Hej kobiety, jakie macie poglądy polityczne?

Polecane posty

Czytałam niektóre twoje wypowiedzi i stwierdzam, że odmienne od twoich :) Ale czy to istotne? Mamy wolną wolę i możemy mieć takie poglady, jakie chcemy. I dobrze mi z tym

Często kobiety nie mają poglądów, głosująna ludzi, którzy bzdury obiecają. Niech lepiej siedzą w domu i nie głosują, jak liczy się dla nich opalony Olejniczak, Donald, bo jego córka była w Tańcu z Gwiazdami, czy Kaczor bo tak Rydzyk kazał głosować.

Hmm, no, tego że jesteś męskim szowinistą, uważającym tak jak JKM, że miejsce kobiety jest w kuchni i łóżku, bo rozumem do ciebie nie dorastają, to jeszcze nie wiedziałam... Czy twoja mama wie, jakie masz o niej zdanie? Jakaś panienka rzuciła i teraz chcesz się wyżyć na całej reszcie?

o widze dużo czarnych nicków; czy ktoś nie wie, jak wykasować ten adres "tlen" obok mojego nicka powyżej? ja nie pamiętam tam hasła i go nie odzyskam. chcę mieć gołego nicka bez tlenu obok ! co do tematu , to pewnie lewactwo i feminizm.

Mówię o kobietach, które nie mają elementarnej wiedzy o polityce (chociaż może 20% wie na kogo tak naprawdę głosuje). Większość niestety zna politykę z TV ...

A jesteś pewien śmieczny studencie, że te 20% wyłącznie kobiet dotyczy? :)

Gość lulka234
chuj kładę na te pogląday, a na wybory nei chodze.. czasem pójdę jak mis ie nudzi,

Proponuję emigrację na daleki południowy-wschód :) Będziesz czuł się jak w raju :D

Gość LaFemale23
PiS -konserwatyzm połączony z chrześcijańską demokracją :)

Gość pomarańczlala
@Śmieszny, a Ty jakie masz poglądy? :)

Gość treneneska
Smieszny student, uczepiles sie kobiet ale szczerze mowiac z mezczyznami jest podobnie. fajnie jesli czujesz sie uswiadomiony politycznie ale tak samo czuje sie 80% spoleczenstwa

Gość jak się można na takie płytkie
trolle łapac :O🖐️ Dajecie się podpuszczać jakiemus frajerowi co za 200 zł pracuje dla o2 i rzuca gówno na wabia żeby ludzie się forum excytowali

Gość buquile
Widzisz dlatego nie masz panny, bo w takie tematy próbujesz z nimi wchodzić.

Gość ten cegieł pustak
jeszcze nie wyrósł z gimbuskiego okresu: jakiej muzyki słuchasz :classic_cool:🖐️ nic dziwnego jak 90% życia spędza na forume

Gość poli ana
nie wiem za duzo o polityce, nie identyfikuje sie z zadna partia. identyfikuje sie natomist z konkretnymi ideami/ projektami/ustawami/ zmianami w legislacji ale zauwazylam, ze blizej mi do liberalizmu niz konserwatyzmu bardziej stawiam na wolnosc jednostki

Gość poli ana
"Często kobiety nie mają poglądów, głosująna ludzi, którzy bzdury obiecają. Niech lepiej siedzą w domu i nie głosują" no wrocmy do XIX wieku a moga jeszcze studiowac? moze niech lepiej siedza w domu, poco nam kobiety lekarze

Gość buquile
"poli anna": Czemu kobiety głosuja w zdecydowanej wieksozści na mężczyn, choc mają tez startujące kobiety?

Gość poli ana
buqile nie znam statystyk moze dlatego, ze kieruja sie innymi pobudkami niz plec? a tych startujacych kobiet jest znacznie mniej niz mezczyzn

Gość buquile
Clintona wybrały kobiety.

Gość Ciekawie mówicie
PiS.

Gość Zuzanna Amelia & 9
Ja nie mam zadnych pogladow politycznych.