Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszka5555515

Kremy wyszczuplające i antycellulitowe,rzeczywiście wyszczuplają ...??

Polecane posty

Gość koń bez kopyt
ja ze swojej strony na cellulit moge polecic zoltego garniera z rolka z wypustkami do masazu- miesiac czasu w polaczeniu z dieta i cwiczeniami i po cellu ani sladu.problem w tym ze ciezko go teraz dostac:( typowo wyszczuplajace raczej nie dzialaly,jedynie skora sie troche poprawila byla troszke bardziej napieta. same kremy, zele nie daja nic.bez pracy nie ma kolaczy!

Gość treneneska
ja polecam eveline czerwony rozgrzewajacy-piekl strasznie ale efekty jako takie byly:) przynajmniej kiedty go uzywalam-jak przestalam celluit powrocil:)

No właśnie pytamo efekty, bo ja podczas stosowania kremów , też miałam diete i ćwizyłam i teraz nie wiem , czy to dzieki kremom też , czy to ćwiczenia są odpowiedzialne

A też go używałam, piekł, bo pisze, ze jest rozgrzewający ;p i też właśnie zauważyłam jakby coś tego cellulitu było troche mniej. Ale teraz znowu przytyłam, nie kremuje sie i mam cellulit jak 150 .. , ale to w sumie normlane po przytyciu, bo skóra się rozciąga

Gość nie ma jak nabijać kase
koncernom , wy naprawdę nie jesteście w stanie zrozumieć ,ze nie krem a ćwiczenia ujędrniają skórę i likwidują celulit? KUpe też zjecie jak napiszą że działa na celulit?

Gość koń bez kopyt
mi cellulit bez masowania zelem nie chcial zejsc:Pwidocznie schodzil tak wolno ze nawet nie zauwazylam:Pwiec na pewno pomoglo. na mnie osobiscie eveline kompletnie nie dziala. aha i te wszystkie kosmetyki maja to do siebie ze jak przestajesz uzywac to wszystko wraca a cwiczenia i dieta daja efekty na dlugo.

Gość miałam z vichy i lipa
nie ważne czy stosowałam przy ćwiczeniach i diecie czy były tylko ćwiczenia i dieta efekt ten sam , Dax Cosmetics też nie działały zachowywały się tak samo jak balsam do ciała

Gość mamusiadzidziusia
na celulit najlepsze rękawice do masażu pod prysznicem. wystarczy 5-10 minut dziennie. potem zimny prysznic a na koniec ja stosuje serum galenic. celulitu prawie już nie mam a jestem typowa gruszka i miałam go od okresu dojrzewania. tyle że potrzeby czasu ( ja tak regularnie masuje się juz od roku) i systematycznosci. ale efekty- uda gładkie na posladkach zostały pojedyncze delikatne pogłębienia jak napinam. mimo wagi- 67 kg i ciąży w której ważyła 90 kg.

Gość ty25 45 5545 4 45 54 454
XFG