Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka-niebudka

byłam zniesmaczona

Polecane posty

Gość jagódka-niebudka

kiedy zobaczyłam jak para po ślubie cywilnym robi zdjęcia przed kościołem.. :( plener czy co to miało być?

Gość Iki.
Może zwiedzali i potraktowali kościół jako zabytek? :P

Gość wheidfhw
żeby na fejsa wstawić, że to niby był prawdziwy a nie rejestracja w urzędzie XDXDXD

Gość jagódka-niebudka
raczej nie jak zabytek bo to jest kościół niedawno zbudowany.. ponadto raczej nikt nie zwiedza miasta w stroju ślubnym.. :/

Gość samsungAuto
żenujące

Gość rymcym cym rymcym i dup
dokładnie jak napisał/a wheidfhw

Gość dscjdcb
wheidfhw a ślub w UC zalicza sie do nieprawdziwego ślubu?:-) NIe od dzis wiadomo,ze ślub w kościele bierze się po prostu dlatego,ze w nim jest ładniejsza oprawa,a nie że ktos jest az tak wierzacy.

Gość jagódka-niebudka
na fejsie każdy się domyśli, że sukienka mini z dekoltem to raczej kreacja do kościelnego ślubu nie jest

Gość wheidfhw
"ślub" w UC to jak najprawdziwsza rejestracja :)

Gość dscjdcb
jagódka-niebudka a ty sledziałs tych młodych przeztyle czasu,ze widziałąs ich wychodzacych z UC i przechodzacych pod koscióo i robiących zdjecia? Nie masz innego zajecia i sledzisz młode pary?:-)

Gość jagódka-niebudka
dscjdcb może niektórzy biorą kościelny ślub dla ładniejszej oprawy, ale nie wszyscy - nie generalizuj

Gość dscjdcb
wheidfhw a przed ksiedzem to niby co jest?A jak myslsiz kto czesciej sie rozwodzi?Ci co biora slub w USC czy ci coi w kosciele ? Ostanio czytałam,ze włansie cio co w kosciele przyrzekaja NAJCZESCIEJ SIE ROZWODZA.

Gość jagódka-niebudka
nie śledziłam ich :) byłam w tym kościele na wycieczce, ale łatwo się domyślić, że byli po cywilnym, bo w takiej sukience do kościoła by panny nie wpuścili :)

Gość wheidfhw
a co mnie obchodzi kto się częściej rozwodzi :O co Ty mi tu statystyki czytasz ej zrymowało mi się nieświadomie :) bende pisać frashki :classic_cool:

Gość dscjdcb
jagódka-niebudka rzadko,a to bardzo rzadko koscielne sluby udzielane sa z powodów wiary.Nawet co co wierza,to biora slub w kosciele,bo jest łądniejszy.

Gość dscjdcb
jagódka-niebudka no to sie myslisz,bo ostanio widziałam w kosciele panną młoda własnie w sukience przed kolana. A jakies 30 lat temu takie sukienki tez były w modzie i panny szły w nich do slubu w kosciele.

Gość dscjdcb
wheidfhw no ciebie nic nie obchodzi,a jednak piszesz"9.08.2012] 18:05 [zgłoś do usunięcia] wheidfhw żeby na fejsa wstawić, że to niby był prawdziwy a nie rejestracja w urzędzie XDXDXD" no to jak cie nie obchodzi,to po co piszesz takei bzdury.

Gość jagódka-niebudka
rozwody są i będą, czy to po kościelnym czy po cywilnym ślubie. ślub to jedno a życie razem to coś zupełnie innego

Gość wheidfhw
nie rozumiem :O wyraziłam opinię w pierwszym poście :)

Gość i co z tego, że robili zdjęcia
przed kościołem? :o a ci co biorą ślub kościelny robią zdjęcia przed zamkiem zabytkowym np, na plaży, w parku, gdziekolwiek i co? wolno im? wolno wiec chuj ci o tego :o Naprawdę masz problem :o

Gość dscjdcb
wheidfhw wyraziąłs opienie,to oznacza,ze cie obchodza ludzie,którzy biora slub w USC,bo uwazasz,ze tam to tylko sie rejestruje,a w kosciele to dopiero jest slub :-) I takim podejsciem dajesz doi zrozumienia,ze osoby,które zawarł\y slub w USC sa nieco gorsze.

Gość dscjdcb
jagódka-niebudka no to co cie obchodzi ,gdzie,kto bierze slub i gdzie sie fotografuje?

Gość jagódka-niebudka
wiem, że są różne sukienki ale ta na pewno nie była od kościelnego. cycki prawie na wierzchu i tyłek.. w żadnym kościele nie zgodziliby się na coś takiego

Gość wheidfhw
ja nie mówiłam o żadnych osobach tylko o tym co jest ślubem a co rejestracją :) mam nadzieję, że się teraz zrozumiemy :)

Gość dscjdcb
jagódka-niebudka cos z toba nie tak?:-) Interesujesz sie tym,gdzie,w czym panna młoda brała slub.do tego wysnuwasz ajkeis głupie wnioski,ze w kosciele nie pozwolono by jej w tym brac slubu :-) Naga nie byał,a że maiął dekold duzy i nogio na wierzchu nie oznacza,ze nie mozna jej udzielic slubu.A poza tym nie strój tutajk wazny,tylko kasa,jak zapłacisz ksiedzu odpowiednia kwote,to i w takim stroju mozesz brac slub w kosciele. WQiara rzymsko katolicka nie jest wiara islamską.

Gość jagódka-niebudka
obchodzi mnie, bo to niesmaczne w tym przypadku. mam znajomych po ślubach cywilnych i jakoś przed kościołami się nie fotografowali tylko właśnie przed zamkami, pomnikami itp.

Gość dscjdcb
wheidfhw w PL nie ma czegos jak rejestracja.Gdyby cos takiego było,mto juz bym była po rejestracji.

Gość jagódka-niebudka
widać, że nie jesteście na bieżąco. teraz do kościołów katolickich nie można wchodzić w skąpych strojach

Gość oneńka chmurka
A moja koleżanka ostatnio wzięła ślub cywilny w długiej, typowo ślubnej sukni -co wy na takie coś? :P